in

(Exclusiv) Procesul pentru crimă de gradul doi al uraganului Chris începe în februarie

Miercuri, Christopher „Uraganul Chris” Dooley s-a prezentat într-o sală de judecată din Shreveport cu un avocat pentru o acuzație de crimă de gradul doi din iunie 2020. The Shade Room are informații exclusive referitoare la procesul său.

The Shade Room a aflat în exclusivitate că data de judecată a uraganului Chris este luni, 13 februarie. Potrivit unei surse, data a fost stabilită inițial pentru noiembrie, iar avocații au fost de acord să confirme data în instanță miercuri. În prezent aflat pe cauțiune, inculpatul este de asemenea așteptat să se prezinte în instanță cu puțin timp înaintea procesului său de la 1 februarie pentru o ceartă și o dată de audiere.

Iunie 2020 Deadly Shot

Dacă vă amintiți, era un localnic din Louisiana împușcat și ucis dimineața devreme în Shreveport. Se pare că împușcătura a avut loc în jurul orei 1 a.m. la o benzinărie Texaco de pe blocul 2600 din Hollywood Avenue.

Rapperul în vârstă de 33 de ani le-a spus autorităților că a împușcat defunctul pentru a se apăra după ce s-a luptat cu mașina lui. Ofițerii i-au respins afirmațiile după ce au fost obținute imagini de securitate de la benzinărie și au arătat contrariul.

Rapperul „A Bay Bay” este acuzat și de deținere ilegală de lucruri furate. Mașina pe care o conducea în momentul crimei a fost declarată furată în Texas.

Avocatul său a spus în 2020:

Rugăciunile domnului Dooley sunt cu familia defunctului și cu propria familie în acest moment. El este încrezător că, după finalizarea unei investigații amănunțite și corecte asupra acestui incident, numele său va fi șters.

Am contactat tabăra lui pentru comentarii, dar încă nu au răspuns la întrebarea noastră.

Camerăți, vă vom ține la curent.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Catelynn Lowell și Tyler Baltierra Trash „Mean” Farrah Abraham: Ea este de nerecunoscut!

Jeremy Renner geme de durere din cauza sunetului apelului 911 de la accidentul cu plugul de zăpadă