in

(Detalii exclusive) Judecătorul stabilește că experții criminaliști pot depune mărturie în favoarea uraganului Chris pentru a sprijini cererea de autoapărare

Uraganul Chris a primit o mare pauză chiar înainte de procesul său de miercuri. Într-o declarație exclusivă pentru The Shade Room, avocatul Hurricane Chris a detaliat ce s-a întâmplat în timpul ședinței sale de judecată de miercuri.

Alex Washington a declarat în exclusivitate pentru The Shade Room că un judecător a decis că un analist criminalist cu experiență ar putea să depună mărturie în numele rapperului și să-și susțină afirmațiile de autoapărare în împușcarea mortală din iunie 2020 a unui bărbat local din Louisiana, ceea ce este ceva ce rapper-ul. susținut atunci când a fost interogat de poliție.

Acțiunile uraganului Chris au fost în legitimă apărare și justificate. Instanța a decis astăzi să permită expertului nostru criminalistic să depună mărturie la proces.

Declarația lui a continuat:

Acesta va permite celui de-al doilea expert să depună mărturie odată ce vom furniza statului un raport scris. Ambii experți vor ajuta să demonstreze că acțiunile uraganului Chris au fost rezonabile și justificate. Data de 1 februarie va clarifica orice mici probleme.

Împușcătură mortală care implică uraganul Chris

Dacă vă amintiți, era un localnic din Louisiana împușcat și ucis dimineața devreme în Shreveport. Se pare că împușcătura a avut loc în jurul orei 1 a.m. la o benzinărie Texaco de pe blocul 2600 din Hollywood Avenue.

Rapperul în vârstă de 33 de ani le-a spus autorităților că a împușcat defunctul pentru a se apăra după ce s-a luptat cu mașina lui. Ofițerii i-au respins afirmațiile după ce au fost obținute imagini de securitate de la benzinărie și au arătat contrariul.

După cum s-a raportat anterior, data de judecată a uraganului Chris este 13 februarie 2023. În prezent, el nu este pe cauțiune.

Camerăți, vă vom ține la curent.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bonnie Bartlett dezvăluie că ea și William Daniels au experimentat căsătoria deschisă: domnul Feeny a lovit jumătate din New York!

Actorul Julian Sands a dispărut după o drumeție în munții California