in

Declarația de modă a lui Tom Brady are o legătură cu Gisele Bündchen

Vorbește despre o declarație de modă.

Pe 16 ianuarie, Tom Brady a fost văzut purtând o geantă Louis Vuitton odată ce a apărut într-o campanie de modă în care o avea în rol principal pe fosta lui soție, Gisele bundchen. Îmbrăcat cu un hanorac închis la culoare și pantaloni de trening asorți, quarterbackul Tampa Bay Buccaneer a ținut geanta cu buline, parte a colaborării Louis Vuitton pentru bărbați cu artistul japonez. Yayoi Kusama— în drum spre Raymond James Stadium înainte de meciul său împotriva Dallas Cowboys.

După cum știu fashioniste, Gisele a fost unul dintre multele modele prezentate în campania colecției, care a inclus și Bella Hadid Și Christy Turlington. În imaginile difuzate la începutul lunii ianuarie, tânăra de 42 de ani a pozat topless în timp ce ținea în sus mai multe articole din cea mai colorată linie pentru femei.

Ieșirea elegantă a lui Tom vine la aproape trei luni de la finalizarea divorțului cu Gisele, cu care împarte copiii. Benjamin13, și Viviana10. (El este și de tată în fiu Jack15, cu de ex Bridget Moynahan.)

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Actorul Julian Sands a dispărut după o drumeție în munții California

Angela Deem se teme că Usman îl va întoarce pe Michael împotriva ei!