in

CJ Harris: S-a dezvăluit cauza morții pentru regretatul star al American Idol

Avem o actualizare despre moartea tragică a lui CJ Harris.

După cum sa raportat anterior, alunul American Idol – care a terminat pe locul 6 în 2014 – a fost transportat de urgență la un spital din Alabama duminică și a fost declarat decedat de medici la scurt timp după aceea.

Avea doar 31 de ani.

Pe baza informațiilor transmise joi de un purtător de cuvânt al legiștilor din comitatul Walker, acum putem confirma că Harris a murit în urma unui atac de cord.

După ce a avansat în semifinalele American Idol cu ​​ani în urmă — datorită interpretărilor pline de suflet ale hiturilor clasice Southern Rock „Soulshine” și „Can’t You See” — Harris a fost eliminat pe 24 aprilie 2014.

(Câștigătorul sezonului a fost Caleb Johnson.)

„CJ Harris a fost un talent incredibil, iar vestea trecerii sale ne întristează profund. El va fi cu adevărat dor de el”, a declarat American Idol într-o declarație de socializare la începutul acestei săptămâni.

Finalistul American Idol CJ Harris a murit la vârsta de 31 de ani. (Fotografie prin Instagram)

După succesul impresionant pe American Idol, Harris și-a continuat cariera muzicală, lansând single-ul ei de debut în 2019 cu piesa „In Love”.

„Am fost mereu pe internet, încercând să găsesc o pauză, căutând la ce producători să-mi trimit lucrurile.

„M-am uitat la American Idol și am văzut că fac turul cu autobuzul și urmau să fie la 30 de minute distanță de mine”, a spus Harris pentru The Hollywood Reporter în 2014, adăugând că ea a încercat anterior pentru Idol, The X-Factor și Vocea.

„Am spus: „Știi ce? Îi voi mai da o șansă. M-am îmbunătățit foarte mult, vocea mea s-a maturizat și jocul s-a îmbunătățit mult.”

În urma morții lui CJ, o serie de foști concurenți la Idol i-au adus un omagiu lui Harris prin intermediul rețelelor sociale.

„Lumea este cu siguranță un loc mai întunecat și ciudat de liniștit fără tine”, a scris concurentul din sezonul 13 Jessica Meuse pe Instagram, adăugând:

Sunt recunoscător că drumurile noastre s-au încrucișat și că pot spune că ai fost (și vei fi întotdeauna) o parte a mea.

„Sunt o mulțime de lucruri pe care îmi dau seama că nu le voi înțelege niciodată. Ne părăsiți atât de curând este unul dintre acele lucruri.”

Johnson și-a postat, de asemenea, gândurile despre moartea lui Harris, scriind pe Instagram că vestea „doare atât de tare”, în timp ce a reflectat asupra timpului lor ca colegi de cameră în timpul săptămânii de la Hollywood.

„Am devenit prieteni rapid și am format un pachet de fraternitate cu @realalexpreston @samwoolfmusic”, a spus fostul campion.

„Atât de multe amintiri și experiențe uimitoare cu tine CJ! Viața este atât de fragilă! Sunt atât de recunoscător că viețile noastre s-au intersectat în această viață.

„Ai fost un suflet frumos și bun, care a făcut mereu camera mai luminoasă cu zâmbetul și râsul tău.

„Te iubesc frate, ai fost luat de la noi prea devreme! Până ne întâlnim din nou RIP.


Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Todd Chrisley spune că are „credință” că el și soția Julie vor primi dreptate

Femeia rănită în împușcătura care a ucis Takeoff vorbește