in

Catelynn Lowell: A trebuit să spun tuturor despre sarcina lui Ashley Jones, astfel încât Briana DeJesus să nu o lovească!

Un nou sezon de Reuniunea de familie a mamei adolescente este asupra noastră și, odată cu ea, vin și plângerile obișnuite cu privire la supra-francizarea.

Nu este de mirare, desigur, cum 16 ani si insarcinata lansat chiar în 2009 și a lansat mai multe spin-off decât Razboiul Stelelor.

Telespectatorii se plâng că serialul nu este la fel de dramatic ca înainte și că nu se pot raporta la problemele unui grup de vedete bogate din reality.

Dar nimic nu dă viață nouă unei șiruri de lungă durată ca o ceartă sălbatică, mai ales când una dintre luptători este însărcinată!

Da, episodul de marți din Family Reunion a prezentat o luptă la sol între rivalii de mult timp Briana DeJesus și Ashley Jones.

Scena a devenit atât de proastă încât până și mamele femeilor s-au implicat.

Spre meritul ei, Briana nu știa că Ashley era însărcinată la momentul altercației.

Catelynn Lowell Terminat avea acele informații, dar se afla la o distanță sigură în momentul luptei.

Catelynn pe Insta
Arăți grozav, Catelynn! Tyler a distribuit această fotografie drăguță a soției sale pe Instagram la sfârșitul anului 2021. (Fotografie prin Instagram)

În timp ce stătea afară, așteptând sfârșitul bătăliei, Cate le-a povestit câtorva dintre colegele ei despre sarcina lui Ashley.

Acum este prăjită pe Reddit pentru că a încălcat intimitatea prietenului ei.

Pentru a fi corectă, Cate s-a trezit într-o situație destul de lipicioasă, iar acum își apără acțiunile într-o tiradă foarte lungă pe Twitter.

„La momentul acestei altercații între Ashley și Briana, eram doar două dintre noi, fete, care știam că Ashley este însărcinată”, a scris Lowell.

„Eram afară când s-a întâmplat adevărata parte fizică a luptei, dar i-am spus lui Ashley (după tot incidentul cu țipete de la cină) că nu are nevoie de tot acest stres, dramă etc., pentru că nu este bine pentru ea și pentru iubito!” continuă Cate.

„DUPĂ ce am aflat despre atacurile fizice și despre riscuri, am decis să o anunț pe Jade că Ashley este însărcinată, pentru ca măcar toată lumea să știe! Pentru că nu eram sigur ce avea să se întâmple!

Catelynn Lowell în Finale
Catelynn Lowell este văzută aici în episodul final din Teen Mom OG din anul 2021. Arata grozav. (Fotografie prin MTV)

Catelynn a continuat să recunoască că poate nu a făcut alegerea corectă, dar a remarcat că a fost o decizie rapidă luată cu interesul prietenei ei.

„Am avut dreptate să spun că Jade Ashley este însărcinată? Nu! …Dar sincer, nu m-am gândit niciodată că Ashley va fi vreodată fizică și își va asuma acest tip de risc cu cineva despre care știa că este însărcinată! el a observat.

„Dacă încerc vreodată să mă lupt cu o fată, vreau să știu dacă este însărcinată sau nu! Sau dacă aș fi avut o prietenă pe care o știam care ascunde o sarcină și nu stăpânește emoțiile ei și era pe cale să se bată fizic cu cineva, mai bine ai crede că aș fi fugit acolo sus țipând la toți cei implicați:

„‘Este însărcinată! Nu o atinge!’ așa că aș putea încerca să reduc riscul ca ea și copilul ei să se întâmple ceva periculos!

Cate a concluzionat remarcând că „VA pune ÎNTOTDEAUNA siguranța peste loialitate atunci când vine vorba de prioritizarea a ceea ce este cel mai important și nu voi regreta niciodată!”

Catelynn poate fi vinovată că nu a păstrat secretul prietenei ei, dar se pare că inima ei era într-adevăr la locul potrivit.

Catelynn Lowell râde în timpul unui episod din Teen Mom OG. (Fotografie prin MTV)

Să sperăm că va fi suficient pentru a-i câștiga iertarea Reuniune de familie spectatori.

Și hei, dacă nimic altceva, măcar spectacolul este din nou interesant!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iată cum își petrece Dolly Parton cea de-a 77-a aniversare

Stephen A. Smith își cere scuze Rihannei