in

Bonnie Bartlett dezvăluie că ea și William Daniels au experimentat căsătoria deschisă: domnul Feeny a lovit jumătate din New York!

William Daniels este cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca domnul Feeny în îndrăgitul sitcom din anii ’90 Băiatul întâlnește lumea.

Soția lui de 72 de ani, Bonnie Barlett, poate fi oarecum mai puțin cunoscută publicului modern datorită faptului că cariera ei a atins apogeul puțin mai devreme, dar nu a avut mai puțin succes în perioada ei de glorie.

începu Bartlett Căsuța din Prerie înainte de a trece la drama medicală Sant’Alteleîn care Daniels îl juca pe soțul ei.

De ani de zile, Bartlett și Daniels sunt printre cele mai admirate cupluri de actorie de la Hollywood.

Actorul Bill Daniels și Bonnie Bartlett sosesc la Screen Actors Guild Foundation dezvăluie Centrul de resurse pentru actori la petrecerea de lansare a beneficiilor „Cocktails on Sunset”, organizată la Hotelul Argyle, 16 iulie 2005, în Los Angeles, California. (Fotografia de Frazer Harrison/Getty Images)

Îndrăgostiții de teatru au câștigat chiar și premiul Emmy în aceeași noapte din 1986, devenind doar al doilea cuplu care a reușit această performanță impresionantă.

Dar, potrivit noului memoriu al lui Bartlett, căsnicia nu a fost întotdeauna atât de sănătoasă pe cât părea.

Și prin asta, ne referim că domnul Feeny a trântit jumătate din Manhattan în anii 1950.

Actorul și președintele SAG William Daniels anunță nominalizările pentru cea de-a 7-a ediție anuală a premiilor Screen Actors Guild 30 ianuarie 2001 la Pacific Design Center din West Hollywood, CA. (Fotografie de Chris Weeks/Link)

În timp ce își promova noul ei memoriu, Mijlocul curcubeuluiBartlett a dezvăluit că în primii ei ani cu Daniels, ea a insistat asupra unei căsătorii deschise.

„Bănuiesc că a fost o căsnicie puțin deschisă la început, dar a fost foarte dureroasă”, a spus ea pentru Fox News Digital în timp ce își promova cartea.

„Nu a mers bine. Și a fost o perioadă în care oamenii făceau asta”, a explicat Bonnie.

Daniels și Bartlett sunt unul dintre cele mai de succes cupluri de actorie din toate timpurile.

„A fost într-o perioadă în New York în care era mult sex și mulți oameni făceau tot felul de lucruri, știi, foarte liberi.”

Bartlett a continuat spunând că, deși ea și Daniels ar fi fost prinși pentru scurt timp de spiritul iubirii libere… anii 1950 (???) au decis în cele din urmă că viața de swinger nu era pentru ei.

Ambii erau în relații, dar au renunțat la stilul de viață în anii 70.

„Dar nu știu dacă a existat o mică lipsă de angajament și asta nu este în regulă”, a continuat Bonnie.

Daniels și Bartlett au făcut istorie împreună la premiile Emmy din 1986.

„Așa că a fost multă durere legată de orice faptă greșită, orice extraconjugal”.

Inutil astăzi, Feeny nu prea arată ca bătrânul educator înțelept pe care îl cunoaștem și îl iubim în această poveste.

Dar este important să ne concentrăm asupra aspectelor sănătoase ale acestui cont:

În primul rând, Daniels și Bartlett sunt amândoi în vârstă de nouăzeci de ani și nu numai că tocmai a scris o carte care detaliază viața lor sexuală, dar a făcut neobosit răsturnările în mass-media pentru a o promova.

Evident, asta e grozav.

Și ei bine, este frumos să ne gândim că înainte de a fi vecinul singuratic, îmbrăcat în cardigan al lui Corey Matthews, domnul Feeny a fost unul dintre cei mai legendari jucători ai epocii Eisenhower.

Se pare că tipul ăla nu numai că a cunoscut lumea, ci l-a dus înapoi în apartamentul lui, și-a făcut un martini și și-a pus niște Sinatra!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Walking Dead Stars tachinează „coliziunea” spin-off-ului

(Detalii exclusive) Judecătorul stabilește că experții criminaliști pot depune mărturie în favoarea uraganului Chris pentru a sprijini cererea de autoapărare