in

Alec Baldwin acuzat de omor din culpă

Alec Baldwin el va fi acuzat de ucidere din culpă la aproape doi ani după ce a tras accidental cu un pistol care a ucis un asistent de producție în 2021.

Joi, procurorii au declarat că actorul nominalizat la Oscar a fost acuzat de moartea directorului de imagine. Halyna Hutchins pe platoul de filmare din New Mexico al filmului de vest „Rust” pe 21 octombrie 2021, NBC News relatii.

Baldwin, alți câțiva membri ai producției acuzați în legătură cu moartea directorului de imagine

Câțiva alți membri ai producției au fost deja acuzați într-un mod similar.

Armurierul filmului, care era responsabil cu armele pe platoul de filmare, Hannah Gutierrez Reed, a fost, de asemenea, acuzat de omor din culpă, potrivit primului avocat al districtului judiciar din New Mexico, Mary Carmack-Altwies.

Iar primul asistent de regizor al lui „Rust”, David Halls, a acceptat să pledeze vinovat pentru utilizarea neglijentă a unei arme mortale, potrivit biroului lui Carmack-Altwies.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcat cu aproape 15 luni în urmă, în timp ce filma „Rust”. Baldwin repeta cu o armă pentru o scenă plasată în interiorul unei biserici când arma a explodat, ucigându-l pe Hutchins și rănind regizorul filmului, Joel Souza.

Hutchins i-au supraviețuit soțul ei, Matthew Hutchins, și fiul lor în vârstă de 9 ani, Aldous.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fosta iubită a lui Hugh Hefner descrie un avort spontan din „Devil Child” la vârsta de 19 ani

Alec Baldwin va fi acuzat de ucidere din culpă într-un împușcătură fatală cu „rugină”.