in

A$AP Rocky are dragoste pe creier într-un mesaj dulce despre Rihanna

A$AP Stâncos a găsit în mod clar dragostea cu Rihanna.

Rapperul, care a primit un fiu cu RiRi în mai anul trecut, nu și-a putut reține mândria de ea într-un nou interviu pentru Apple Music.

Pentru oamenia vorbit despre spectacolul de la Super Bowl Halftime din 2023 a Rihannei, împărtășind: „Sunt atât de bucuros că doamna mea s-a întors să facă muzică din nou și ce nu, și să revină acolo… Este pur și simplu uimitor”.

Admițând că scena NFL este cu adevărat „uriașă”, A$AP a spus că așteaptă cu nerăbdare concertul mai mult decât cei mai mari fani ai săi. „Fiind ea creativă, o va aduce, omule”, a spus ea. „Sunt entuziasmat. Sunt mai entuziasmat decât oricine, sincer.”

A$AP a remarcat că vor veni lucruri mari pentru pereche în timpul lansării noului ei single „Same Problems?” săptămâna aceasta: „În special pentru noi doi. Este un an bun pentru amândoi să fim mai activi și să fim acolo.”

În timp ce rămâne sau nu de văzut dacă i se va alătura pe scenă pentru spectacol, Rihanna a lansat recent o primă privire asupra spectacolului ei de pauză, care o vede pozând în lumina reflectoarelor în timp ce poartă o haină uluitoare, un tricou negru. și ceva bling uluitor.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Veterinarul marinei, presupus fraudat de George Santos, este mișcat de amintirea câinelui mort

Catelynn Lowell și Tyler Baltierra Trash „Mean” Farrah Abraham: Ea este de nerecunoscut!