in

11 produse care ajută la ameliorarea ochilor uscați în timpul iernii

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Iarna este probabil anotimpul meu preferat și sunt atât de multe lucruri pe care să le iubesc în vremurile reci: de la înghițituri de cafea dimineața, până la spectacolele mele preferate învelite într-o pătură supradimensionată, până la paltoane șic, care devin mici. fără dragoste în timpul primăverii și verii. Totuși, un lucru pe care nu-mi place prea mult este uscăciunea care ustură aerul, afectându-mi pielea, corpul și ochii. Da, ochi.

Fiind cineva care poartă lentile de contact în fiecare zi, ochii mei sunt de obicei pe partea mai uscată, dar am descoperit că aceste probleme tind să devină mai vizibile în timpul iernii. De exemplu, dimineața, îmi este greu să mă trezesc nu numai din cauza frigului, ci și din cauza ochilor uscați, iar în timpul rutinelor mele de îngrijire a pielii, pot simți pielea sensibilă de sub ochi și pe pleoape. putin solzoasa. Nimic din toate acestea nu este ideal, așa că de curând m-am angajat într-o misiune de a găsi soluții eficiente care să nu spargă banca. După cum se spune, obiceiurile mici pot face o mare diferență.

Dacă vă puteți raporta la aceste obstacole și aveți scopul de a vă îmbunătăți jocul de îngrijire a ochilor, faceți o plimbare cu mine prin aceste descoperiri incredibile. De la picături populare pentru ochi până la truse complete de spălare a ochilor, am adunat câteva dintre cele mai bune produse pentru a vă ușura ochii. Suntem siguri ca le vei gasi ca mirele ochilor tai, *fati cu ochiul*.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Primul soț al lui Carole Baskin este încă dispărut, în ciuda faptului că interviul a reapărut

Todd Chrisley trimite mesajul final înainte de închisoare: Dumnezeu mă va izbăvi!