in

Un nou proces susține că influencerul Malu Trevejo are o latură întunecată secretă

Malu Trevejo este o cântăreață, influență și superstar în rețelele sociale, cu peste 36 de milioane de urmăritori în TikTok, Instagram și OnlyFans.

Adepții ei s-ar putea să-și iubească personajul din rețelele de socializare, dar mai mulți foști angajați spun că vedeta din rețelele de socializare nu este cine susține că este online.

De fapt, Trevejo se confruntă în prezent cu un proces de mai multe milioane de dolari din cauza unei presupuse abateri fizice, mentale și sexuale.

Mai mulți foști angajați au povestit în exclusivitate Camera din umbră că comportamentul tulburător al lui Trevejo a inclus avansuri sexuale nedorite, amenințări fizice și abuz verbal care includea insulte rasiale și homofobe.

Cu toate acestea, avocatul lui Trevejo, Jason Ziven, spune că acuzațiile sunt pur și simplu false.

Ar putea procesul într-adevăr să fie fără temei? Sau Malu Trevejo are o latură întunecată secretă? The Shade Room investighează…

Cântăreața de origine cubaneză a ajuns la faima pe rețelele de socializare în 2017 cu hitul ei single „Luna Llena”.

Patru foști angajați Trevejo ne-au spus despre presupusul tratament pe care l-au primit din partea starului rețelelor de socializare, acuzațiile întunecate fiind din ce în ce mai rele, inclusiv angajarea unei asistente personale, Victoria Baretto, care a spus că Trevejo a încercat să o atragă în patul lui. și a molestat-o ​​sexual.

Fostul asistent personal al lui Trevejo abuzează din partea influenței rețelelor sociale

Baretto spune că Trevejo a găsit-o pe TikTok și că în scurt timp se afla într-un zbor către Florida, în drum spre casa influenței din Miami. Lucrurile au mers bine la început, Baretto chiar l-a numit pe Trejevo „dop”.

I s-a oferit slujba de asistent personal în octombrie 2021, însă nu a trecut mult timp până când a început să vadă niște semnale roșii. Trejevo nu i-a permis lui Baretto să-și folosească sau să aibă telefonul în timpul orelor de lucru.

„Așa că am spus, bine Malu, care sunt orele de lucru? Tot ce mi s-a spus (ca răspuns) a fost „toată ziua”,” spune Barreto.

În imagine: Malu Trevejo (gratuzia YouTube).

În cele din urmă, Baretto și-a ținut gura pe această chestiune, deoarece a spus că are nevoie de banii pe care îi câștiga la serviciu, bani de care avea nevoie pentru a-și ajuta tatăl, care se confruntă cu probleme de dependență.

Fostul asistent personal povestește în lacrimi despre presupusele abuzuri din mâna lui Malu Trevejo

El spune că tatăl său a murit cu doar două luni în urmă.

„Am primit această slujbă dracului cu Malu să-l ajut”, a exclamat Barreto în lacrimi. „Și să o ajut și pe mama mea, pentru că amândoi sunt străini, sunt brazilieni”.

Barrto spune că cererile lui Trevejo au devenit din ce în ce mai invazive și dincolo de sfera sarcinilor sale profesionale normale.

Înregistrările instanței arată că Trevejo „a început imediat să facă avansuri sexuale față de doamna Baretto odată ce a început să lucreze cu ea”.

Aceste avansuri au inclus i-a cerut lui Baretto să doarmă în „patul cu ea” lui Trevejo, controlând-o și pretinzând posesia ei spunând altora că este iubita lui, înstrăinând-o și izolând-o de familia lui, printre alte acuzații blestemate.

În imagine: Proceduri în procesul intentat de angajați împotriva lui Malu Trevejo.

Baretto spune că a respectat inițial cererile lui Trevejo, deoarece trebuia să muncească pentru a câștiga bani pentru familia sa.

Dar nu după mult timp după ce a început să reziste avansurilor lui Trevejo, influencerul a început să o trateze diferit, cu mai multă agresivitate și o atitudine de tip demitere față de ea, susține procesul.

Uneori escalada până la punctul în care Trevejo era în „crise de furie” în timp ce îi arunca insulte.

Încă trei presupuse victime vorbesc, în timp ce Trevejo este intentat un proces de mai multe milioane de dolari

Dar presupusul comportament abuziv nu s-a oprit doar în Baretto.

Fostul manager al lui Trevejo, Eduardo Vidal, recunoaște că a fost ademenit de salariul de șase cifre și s-a mutat la Miami din Republica Dominicană pentru a o întreține.

„Îmi spunea „gras”, mă spunea „încet”, mă spunea „prost”, a spus Vidal pentru TSR Investigates. Justin Carter.

Ultima picătură dintre ea și fostul ei manager a venit când Trevejo ar fi mers după Vidal în timp ce acesta ținea un cuțit. Documentele instanței spun că Vidal tocmai a scăpat de răni grave de înjunghiere, în timp ce angajatorul său, influencerul, a încercat să-l atace.

malù trevejo
În imagine: Cuțitul ar fi folosit de Malu Trevejo într-un proces împotriva ei de către mai mulți foști angajați.

Lucrurile s-au înrăutățit și atunci când a angajat bărbați de culoare, Rich Lacroix și Ralph Colon, pentru a lucra în echipa sa în mai 2022. Ambii bărbați susțin, în mod similar, că Trevejo i-a abuzat, numindu-i „mici haiitii murdari” și iau în considerare călărirea lui Lacroix pentru că sunt gay. . si el, sustine el.

Fostul bodyguard povestește când Trevejo l-ar fi atacat cu un cuțit

Colon, fostul său bodyguard, a făcut ecou sentimentul lui Lacroix, spunând că Trevejo l-a numit, de asemenea, un „haitian murdar” și „o grămadă de insulte rasiale”.

A durat doar cinci luni înainte de a părăsi nava de la locul de muncă la Trevejo, pe care l-a descris drept „traumatizantă”.

Între timp, un reprezentant al lui Trevejo a spus că este la curent cu aceste „acuzații false” în proces și „așteaptă cu nerăbdare să se apere împotriva acestor afirmații nefondate”.

TSR Investigates explorează cazuri nerezolvate și știri de interes special subreprezentate în mass-media mainstream.

În 2021, Camera din umbră a raportat că Trevejo l-a sunat pe Travis Scott în încercarea de a-și rezilia imediat contractul cu el, scriind:

„@traviscott m-a scos din contract. Chiar nu vreau să expun culisele, așa că lasă-mă să ies!!!!! Ca de ce ai încercat să mă ții în brațe când ai negat totul, lasă-mă să mă gooooooooooooooooooooooooooooo Acumwwwwwwwww.”
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kate Middleton: Prințul Harry este de vină că William îl urăște

Cardi B spune că Kim Kardashian i-a dat sfaturi chirurgului ei plastician