in

Tyler James Williams împărtășește o luptă aproape de moarte cu boala Crohn

Pentru o perioada de timp, TylerJamesWilliams era la un pas de moarte.

The Abbott Elementary vedeta a vorbit despre lupta ei chinuitoare cu boala Crohn, o tulburare inflamatorie intestinală pe care nu știa că o are până în 2017. Într-un interviu acordat Sanatatea barbatilorWilliams și-a amintit cum s-a străduit să câștige mușchi înainte de a fi diagnosticat din cauza durerilor de stomac chinuitoare care au îngreunat ținerea alimentelor.

„Îmi împingeam corpul la limită”, a spus Williams, care era, de asemenea, ocupat cu jonglarea cu roluri Minti criminale Și Detroit în acest moment. „Când a venit luna decembrie, sa prăbușit. Totul sa oprit.”

Când Williams a căutat tratament de la un gastroenterolog, o radiografie a arătat că intestinele ei erau grav inflamate și înfundate cu țesut cicatricial de la o criză a bolii Crohn. Daunele l-au forțat pe Williams să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență pentru a-i îndepărta șase centimetri din intestinul inferior.

Cu toate acestea, după cum a remarcat Williams, intestinele lui erau prea slabe pentru a se vindeca și, în cele din urmă, s-au perforat în timpul recuperării, ducând la operație septică și chirurgicală. „Ultimul gând pe care l-am avut a fost: „Doamne, ar putea fi acesta?””, și-a amintit el și-a spus. „Dacă da, nu sunt mulțumit. Am muncit mult. Am făcut o mulțime de lucruri. Nu mi-a plăcut nimic. Nu se poate.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mormântul Lisei Marie Presley este pregătit la Graceland, lângă terenul lui Elvis

Starul „Outer Banks” Chase Stokes explică ce l-a adus la Kelsea Ballerini