in

Todd Chrisley se predă poliției, începe pedeapsa federală cu închisoarea

Todd și Julie Chrisley sunt oficial protejați ai statului.

Vedetele de realitate s-au predat autorităților marți dimineață… la aproximativ două luni după ce au fost condamnate pentru mai multe tipuri de fraudă financiară.

Todd a raportat la FPC Pensacola din Florida, respectând termenul limită pentru a deveni deținut în acest lagăr de închisoare de securitate minimă.

Julie, între timp, a raportat la a diferit închisoare federală din Lexington, Kentucky, la aproximativ două ore de unde își va petrece soțul în următorii câțiva ani.

Todd și Julie Chrisley vorbesc mult despre Dumnezeu, dar ne întrebăm cum s-ar simți el despre stilul de viață și acțiunile lor.

Membrii distribuției Chrisley Knows Best au depus anterior cereri de eliberare pe cauțiune în așteptarea unui recurs, dar judecătorul le-a respins cererea.

Înainte de a fi închis, Todd a distribuit un mesaj pe Instagram.

„El este întotdeauna la timp… #fightthegoodfight”, se arată, împreună cu un clip cu cântăreața de gospel din sud Karen Peck cântând „Four Days Late” într-o congregație.

Chrisley și-a citat adesea credința de când a fost găsit vinovat de un juriu format din colegii săi vara trecută.

Todd Chrisley reacționează șocat aici în timpul unei scene din îngrozitorul său reality show.

Versurile din piesa menționată mai sus, de exemplu, citesc după cum urmează:

Doamne, nu înțelegem de ce ai așteptat atât de mult, dar calea lui este calea lui Dumnezeu, nu a ta sau a mea, și nu-i așa că e grozav, când întârzie patru zile, tot e la timp.

Ambii soți au fost găsiți vinovați de evaziune fiscală și fraudă bancară în 2022, deoarece Todd a fost condamnat la 12 ani după gratii, în timp ce Julie a fost condamnat la șapte.

Soții Chrisley fac apel la condamnările lor și susțin că sentința a fost nedreaptă și nedreaptă.

Todd și Julie Chrisley sunt condamnați la închisoare pentru o lungă perioadă de timp. (Fotografie prin rețeaua SUA)

Într-o declarație transmisă cu săptămâni în urmă diferitelor instituții de bârfă celebre, avocatul lor a spus că procesul „a fost afectat de erori grave și repetate”.

Pe măsură ce apelurile continuă, acest avocat a adăugat că Chrisley și echipa lor juridică „sunt optimiști în ceea ce privește calea de urmat”.

Todd și Julie au fost acuzați că și-au exagerat câștigurile băncii pentru a împrumuta peste 30 de milioane de dolari.

Fostele vedete americane susțin însă că fostul lor angajat – un bărbat pe nume Mark Braddock care susține și că a avut o relație cu Todd – a comis crimele la spatele lor.

Todd Chrisley, aproape
Todd Chrisley pare o persoană destul de groaznică. Asta este tot ce avem de spus în această legendă.

Pe lângă pedeapsa închisorii, cuplul a fost obligat să plătească imediat peste 17 milioane de dolari în restituiri băncilor de la care au fraudat milioane, potrivit documentelor de decizie.

Procurorii au susținut în timpul procesului de anul trecut că vedetele și-au neglijat responsabilitatea de a rambursa împrumuturile atunci când Todd a depus faliment.

În timp ce falimentau, ei și-au început propriul reality show și „și-au etalat bogăția și stilul de viață publicului american”, au scris procurorii, apoi au ascuns milioanele pe care le-au câștigat din show de la IRS.

Din punctul de vedere al lui Chrisley, totuși?

Todd Chrisley nu pare a fi un individ etic. Aceasta este doar părerea noastră, desigur.

Citându-l pe Braddock, el a scris online după arestarea sa:

„Totul a început în 2012, când am descoperit că un angajat de încredere de-al nostru ne înșela foarte mult.

„În răzbunare, a dus o grămadă de documente false la biroul procurorului american și le-a spus că am comis tot felul de infracțiuni financiare, cum ar fi evaziunea fiscală și frauda bancară.

„Asta le-a atras atenția, dar odată ce am avut ocazia să explicăm cine este și ce ne-a făcut, și-au dat seama că totul era o grămadă de prostii și l-au trimis departe…

„Nu numai că știm că nu am greșit cu nimic, dar avem o mulțime de dovezi solide și o grămadă de martori care să le confirme”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tot ce trebuie să știi despre presupusa soție a lui Kanye West, Bianca Censori

Chrissy Teigen și John Legend își întâmpină cel de-al treilea copil!