in

Soția lui Marvin Gaye al III-lea solicită ordin de restricție împotriva lui

Marvin Gaye III – fiul regretatului icoană Motown Marvin Gaye – nu mai poate să-și vadă sau să-și contacteze soția după ce aceasta a solicitat un ordin de restricție dispus de instanță împotriva lui, după ce ar fi tras cu o armă asupra ei.

Soția lui Marvin, Wendy Gaye, a ajuns marți în instanță pentru a depune un ordin de restricție împotriva violenței domestice împotriva soțului ei, arată documentele online.

Fiul legendarei pictograme Motown nu poate vedea, contactați soția după arestare pentru violență domestică

extensia tmz relatează că ordinul de protecție vine la doar câteva zile după ce a fost arestat după ce și-a agresat soția și verișoara în timpul unei cearte la casa sa din Calabasas joi (13 ianuarie).

Autoritățile sosiseră și înconjuraseră casa lui Gaye înainte de a-l suna să iasă din reședință, totuși el plecase deja cu Corvette lui înainte de a sosi.

În cele din urmă, el s-a predat biroului șerifului local și a fost acuzat de două acuzații, una contravențională de violență în familie și cealaltă infracțiune de agresiune cu o armă mortală.

Gaye III plătește cauțiune după arestul la domiciliu care l-a văzut acuzat că a îndreptat cu pistolul către soția sa, verișoara

În calitate de cântăreț și compozitor, Marvin Gaye a fost tatăl a trei copii: Nona Gaye, Frankie Gaye și Marvin Gaye III. În timp ce doi dintre ei sunt copiii săi biologici, s-a dezbătut dacă Gaye III a fost adoptat sau nu.

Gaye III este probabil cel mai cunoscut pentru că a câștigat un proces de 5,3 milioane de dolari împotriva lui Robin Thicke și Pharrell Williams pentru încălcarea drepturilor de autor privind hitul lor din 2013 „Blurred Lines”.Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jinger Duggar: Am crescut într-un cult. Părinții mei s-au folosit de frică pentru a mă controla.

Ray J se împacă cu soția înstrăinată, Princess Love, la 42 de ani