in

Previzualizarea cântecului Lil Durk provoacă dezbatere Gunna Diss despre SM

Lil Durk a intrat la mijlocul lunii ianuarie în premieră cu muzică nouă. Dar fragmentul de cântec inspiră dezbateri despre distragerea lui Durk Gunna prin intermediul platformelor de social media. Deși Durk nu numește artistul din Atlanta, acesta este o referire la cântecul lor de succes Ce sa întâmplat cu Virgil declanșează conversația.

În fragmentul previzualizat weekendul trecut, Durk rapează:

„Roagă-te pentru fetele care mor de BBls/ Ce s-a întâmplat cu Virgil/ Probabil că va spune/ L-am lăsat să plece pentru că Timo nu vinde/ Îi mulțumesc lui 7 și Booka, mă laud cu Melvin/ Când lol boo și ei supărați Nu știu, nu le poți spune nimic / pot să-ți spun ce am făcut pe stradă / ai făcut niște hârtii, ai făcut-o și ai reușit / m-am dus la club și am intrat în carne și oase…”

Durk și Gunna au colaborat la piesă în 2022, lansând videoclipul pe 11 aprilie 2022. A fost parțial un omagiu adus regretatului Virgil Abloh, care a murit în noiembrie 2021 din cauza unui cancer la inimă rar. Ce sa întâmplat cu VirgilDe asemenea, videoclipul a început să strângă cele 52 de milioane de vizualizări cu doar o lună înainte ca Gunna să se predea poliției din Atlanta sub acuzația RICO.

Presupusul dezacord al lui Lil Durk vine la o lună după pledoarea lui Gunna, Alford Plea

După ce i s-au refuzat termenele de eliberare pe cauțiune, Gunna a depus un recurs la Alford în decembrie pentru acuzațiile sale de racket și grupare. Pledoaria lui a dus la o pedeapsă de cinci ani, care a fost ulterior redusă la un an și comutată la 500 de ore de muncă în folosul comunității. Gunna a fost eliberată din închisoarea din Fulton County pe 14 decembrie.

La acea vreme, filmări de la WSB-TV Canalul 2 a arătat lui Gunna că acceptă cererile legate de YSL în instanță. El a fost de acord „YSL este o casă de discuri și o bandă” și că este la curent cu crimele de care au beneficiat banda.

Când a sosit Tânăr infractorcare rămâne în închisoare sub acuzația RICO, Gunna a fost de acord că el și Thugger au fost prezenți când poliția i-a oprit și i-a recuperat. „Hidrocodonă, metanamină și o armă de foc.” De asemenea, a fost de acord că obiectele recuperate nu îi aparțin.

Cu toate acestea, după eliberarea sa, Gunna și-a explicat acordul de pledoarie cu Alford și i-a asigurat pe fani că nu va depune mărturie în procesul lui Young Thug, care a început la începutul lunii ianuarie.

Gunna a spus:

„Deși am fost de acord să fiu sincer în orice moment, vreau să precizez perfect că NU am făcut nicio declarație, NU am fost chestionat, NU am cooperat, NU am fost de acord să depun mărturie sau să fiu martor pentru sau împotriva vreunei părți. în acest caz și NU intenționez să se implice în niciun fel în proces.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Gunna se pare că a făcut aluzie la „oameni care trec” în prima ei postare pe Instagram de la eliberarea ei din închisoare.

Ea a legendat o fotografie cu el stând într-o cameră de zi:

Negrii se comportă ca și cum ar trece de o parte, dar este doar o parte. #YsltheLabel #FreeThug&Yak GUNNA BACC!!!!!”

Fanii monitorizează activitatea pe rețelele sociale a lui Durk, Gunna și Lil Baby

Dar cântecul lui Durk nu este singurul lucru care se învârte pe străzile internetului. Activitatea lui Durk pe rețelele sociale a fost, de asemenea, monitorizată îndeaproape. El și-a șters, de asemenea, contul de Instagram, cu excepția unei fotografii cu Young Thug postată pe 22 decembrie și a „FREE JEFFERY” din biografia sa.

„Aruncă o [green heart] dacă vrei ca Thugg să meargă acasă și să nu fie învinovățit sau lăsat pe seama lupilor #FREEJEFF”

La acea vreme, Durk a adăugat și un hashtag „modul album”, aparent indicând că lucra la muzică nouă. Cu toate acestea, nu este clar dacă noul fragment de cântec va fi pe albumul respectiv. Durk nu a reacționat la acuzațiile că o insulta pe Gunna. Amândoi încă se urmăresc pe Instagram.

Între timp, fanii monitorizează și activitatea pe rețelele sociale a lui Lil Baby. Lil Baby nu pare să-l urmărească pe Gunna pe Instagram, dar Gunna îl urmărește.

Iată câteva dintre conversațiile în desfășurare pe Twitter:
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Josh Duggar se întoarce în instanță când începe apelul; Există vreo șansă să fie liber?

E-40, Too Short, Sway Calloway, Mistah FAB în vizită la Casa Albă cu Warriors