in

Noile EP-uri de la Amsterdam analizează acel final sfâșietor al seriei

După cinci sezoane, mandatul doctorului Max Goodwin a Noua Amsterdam a ajuns la final.

Drama medicală NBC, care și-a difuzat finalul serialului pe 17 ianuarie, s-a încheiat cu o întorsătură sfâșietoare după ce Ryan Eggolds Max și-a părăsit poziția de director medical pentru a lucra la Organizația Mondială a Sănătății din Geneva.

Episodul a introdus sporadic înlocuitorul fără nume al lui Max, care a dus la ultima sa zi în spital, dar abia în scena finală s-a dezvăluit că femeia care i-a preluat funcția era de fapt fiica lui, acum adultă, Moon, în viitor. . Acum, Noua Amsterdam producatori executivi David Schulner Și Peter Horton ei descompun episodul final și dezvăluie surprinzătoarea sursă de inspirație pentru finalul culminant.

„Fiica mea de 11 ani [Ella] a venit cu sfârșitul lui Luna ca director medical”, a spus Schulner în exclusivitate pentru E! News în timpul unui interviu comun cu Horton. „Am spus: „Bine, fiică de 11 ani, mănâncă-ți Cheerios și eu voi scrie, mulțumesc. tu foarte mult.’ Asa de Laura Valdivia—unul dintre scriitorii noștri a spus: „Sunt nebun, dar cred că Luna ar trebui să fie directorul medical până la urmă?”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul luptei profesionale Jay Briscoe a murit la vârsta de 38 de ani

Lisa Marie Presley: Familia va organiza o slujbă publică de pomenire la emblematica moșie Graceland