in

Luptătorul Ring of Honor, Jay Briscoe, a murit la vârsta de 38 de ani

Lumea luptei a pierdut un campion.

Jay Briscocare a luptat alături de fratele său mai mic Marco Brisco pentru promovarea luptei profesionale Ring of Honor, a murit la vârsta de 38 de ani, potrivit CEO-ului organizației Tony Khan.

„Din pacate, Jamin pug este mort”, Khan a scris el într-un tweet din 17 ianuarie, referindu-se la Jay după numele său de naștere. „Cunoscut fanilor sub numele de Jay Briscoe, el este o vedetă pe ROH de peste 20 de ani, de la prima emisiune până astăzi”.

Khan a continuat: „Jay și fratele său Mark au dominat ROH, domnind ca campioni până în ziua de azi. Vom face tot ce putem pentru a-și susține familia. Odihnește-te în pace Jamin.”

Cauza morții nu a fost dată.

Vestea morții lui Jay vine la aproape un an după ce Frații Briscoe au fost introduși în clasa inaugurală a Ring of Honor Hall of Fame. După ce s-a luptat cu organizația încă din adolescență, Jay a spus la introducere că el și fratele său au fost „umiliți” de onoare.

„Tot ce ne-am dorit au fost lupte mari”, a spus el a postat pe Twitter ianuarie 2022, „și am avut norocul să lucrăm pentru o companie care ne-a oferit această oportunitate timp de 2 decenii”.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hype House dat în judecată de proprietar, casa ar fi dat la gunoi și nu a plătit

Kailyn Lowry neagă că ar fi născut în noiembrie. Dar fanii nu sunt convinși