in

Lori Harvey și Damson Idris își sărbătoresc ziua de naștere împreună

Vineri devreme (13 ianuarie), Damson Idris erau oameni pe chat online Lory Harveyviața de întâlnire a lui după ce a postat un moment intim al lor împreună. Una dintre cele două fotografii pe care le-a distribuit îl prezenta sărutând obrazul lui Lori în timpul unei îmbrățișări.

„La mulți ani Nunu”, a subtitrat Damson poza, dezvăluind porecla lui Harvey.

La căderea nopții, paparazzi au surprins-o pe Damson ținându-se de mână cu antreprenoarea în frumusețe în timp ce ei sărbătoreau 26 de ani. Deși Damson a fost primul care a făcut public romantismul lor, Lori a oficializat lucrurile pe Instagram cu mai multe postări ale lor la cină și la petrecerea lor de naștere.

Pentru ziua ei cea mare, Harvey a arătat două rochii negre care îmbrățișează trupul. Aspectul ei de cină prezenta un umăr și un decolteu adânc. Harvey și-a coafat părul într-un bob scurt, cu o parte laterală. Al doilea pagina șase, Lori și invitații ei au luat masa cu mai multe feluri la Lavo Ristorante din West Hollywood, California.

Idris apare în mai multe filme de recapitulare pe care Harvey le-a împărtășit în weekendul de vacanță. Într-o fotografie, el sărută încet mâna lui Lori în timp ce ea îl privește cu uimire. Alți invitați la cină au inclus Justine Skye și Kendall Jenner.

Înainte de a părăsi restaurantul, Lori și-a schimbat look-ul de ziua de naștere. Deși a optat pentru o altă rochie neagră care i-a flatat silueta, al doilea aspect a prezentat un decolteu ca o pânză de păianjen, cu ornamente din dantelă. Harvey și-a rearanjat părul într-un coc clasic drept. După cină, festivitățile au continuat la Fleur Room Lounge din Los Angeles.

Evenimentul a primit vedete din toate categoriile sociale, printre care Justin și Hailey Bieber, Lizzo, Lil Nas X, Tyler the Creator, Daniel Kaluuya, Taina Williams și Offset. Aceasta este una dintre puținele ori în care l-am văzut pe Offset într-un context social de la uciderea tragică a lui Takeoff.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lisa Marie Presley: Familia va organiza o slujbă publică de pomenire la emblematica moșie Graceland

Soția lui Marvin Gaye III depune ordin de restricție împotriva lui după arestare pentru violență domestică