in

Lisa Marie Presley: Familia va organiza o slujbă publică de pomenire la emblematica moșie Graceland

După cum probabil ați auzit până acum, Lisa Marie Presley a murit săptămâna trecută după ce a suferit un stop cardiac la casa ei din Los Angeles.

Primul soț al lui Presley a făcut RCP și a ținut-o în viață până la sosirea paramedicilor.

Dar, până a ajuns la spital, era prea târziu pentru ca medicii să o resusciteze.

Singurul copil al iconului muzical Elvis Presley, Lisa Marie avea doar 54 de ani.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – 10 IANUARIE: Lisa Marie Presley cu Icelandic Glacial la cea de-a 80-a ediție anuală a premiilor Globul de Aur de la Beverly Hilton pe 10 ianuarie 2023 în Beverly Hills, California. (Fotografia de Joe Scarnici/Getty Images pentru Icelandic Glacial)

Revărsarea durerii din partea familiei, prietenilor și a unei legi de fani adoratori a făcut-o rapid din Lisa Marie un subiect de tendință pe peisajul rețelelor sociale.

Acum, familia Presley mulțumește cu o slujbă publică de pomenire care a avut loc duminică în această moșie emblematică a lui Elvis, Graceland, Tennessee.

„Riley, Harper, Finley și Priscilla sunt recunoscători pentru sprijinul, urările de bine și revărsarea de dragoste în onoarea iubitei lor Lisa Marie”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei Presley. Noi săptămânal luni într-o declarație.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA – 21 IUNIE: Lisa Marie Presley participă la ceremonia de amprentă a mâinii în onoarea lui Priscilla Presley, Lisa Marie Presley și Riley Keough la TCL Chinese Theatre pe 21 iunie 2022, la Hollywood, California. (Fotografia de Jon Kopaloff/Getty Images)

„O slujbă de înmormântare publică a avut loc pe peluza din față la Graceland, la 9:00 a.m. duminică, 22 ianuarie, în Memphis. Te rog viziteaza [the official Graceland website] pentru mai multe informatii.”

Familia a mai spus că cei „care doresc să trimită ceva” o fac donând Fundației Caritabile Elvis Presley.

Potrivit site-ului său web, organizația oferă „sprijin diferitelor organizații caritabile, cu un accent deosebit pe programe de artă, educație și copii din zona Memphis/Whitehaven”.

HOLLYWOOD, CA – 07 MAI: Lisa Marie Presley participă la premiera filmului „Mad Max: Fury Road” de la Warner Bros. Pictures la TCL Chinese Theatre pe 7 mai 2015 la Hollywood, California. (Fotografia de Kevin Winter/Getty Images)

Vestea morții Lisei Marie a fost făcută publică de mama ei, Priscilla, care a făcut o declarație la doar câteva ore după moartea fiicei sale.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a murit”, a scris Priscilla.

„Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde.”

Lisa Marie Presley participă la cel de-al 12-lea beneficiu anual An Enduring Vision al Fundației Elton John SIDA la Cipriani Wall Street, pe 15 octombrie 2013, în New York City. (Fotografia de Larry Busacca/Getty Images)

Lisa Marie și-a petrecut întreaga viață în ochii publicului, mai întâi ca fiica lui Elvis, apoi ca soție a lui Nicolas Cage și apoi a lui Michael Jackson.

În ultimele câteva luni, a făcut răsturnările în mass-media promovând celebrul său film biografic despre tatăl său, iar cu doar câteva zile înainte de moartea sa, Lisa Marie a participat la Globurile de Aur 2023, unde Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui. Elvis.

Lisa Marie a fost mama a patru copii, printre care și actrița Riley Keough.

Gândurile noastre se îndreaptă către întreaga familie Presley în acest moment extrem de dificil.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noile EP-uri de la Amsterdam analizează acel final sfâșietor al seriei

Lori Harvey și Damson Idris își sărbătoresc ziua de naștere împreună