in

Lil Tjay a fost arestat sub acuzația de armă în drum spre filmarea video

Lil Tjay a fost arestat luni în Bronx pentru o presupusă încălcare a unei arme, exact când se îndrepta să filmeze un videoclip cu un coleg rapper din New York. Condimente de gheață.

NYPD a găsit o armă în vehiculul lui Tjay înainte de a-l aresta extensia tmz. Un clip video cu arestarea sa a apărut pe rețelele de socializare la scurt timp după.

Rapper a fost arestat sub acuzația de armă în timp ce se îndrepta să filmeze un videoclip cu Ice Spice, arată videoclipul

Rapperul a fost lovit cu o acuzație de posesie de armă în timp ce se afla în drum spre filmarea unui videoclip muzical Condimente de gheațăPiesa „Gangsta Boo”.

Tânărul de 21 de ani era încă în custodia poliției de marți dimineață.

Vestea arestării sale vine în urma recuperării complete a lui Lil Tjay, după ce a fost împușcat de mai multe ori în vara trecută, relatează presa.

Tjay a fost arestat împreună cu patru prieteni după ce ofițerii au încuiat arme de mână încărcate în interiorul unui Cadillac Escalade în care se afla, potrivit TMZ.

Vehiculul lor fusese inițial oprit din cauza lipsei plăcuței de înmatriculare din față și a încălcărilor geamurilor fumurii.

Aceasta nu este prima confruntare a lui Lil Tjay cu legea.

Nu este prima ciocnire cu legea pentru Lil Tjay, arestat în 2020 pentru droguri și deținere de arme

În 2020, am raportat că rapperul Lil TJay a intrat în direct pe Instagram în timpul unui incident cu el și NYPD, care a dus la arestarea lui.

În timpul incidentului, Tjay filma un videoclip muzical împreună cu rapperul Fivio străin. Potrivit afirmațiilor, poliția a răspuns la un apel sugerând că oamenii fluturau armele în afara unui proiect de locuințe din Queens.

Camera din umbră a spus că TJay se afla într-un vehicul cu alte patru persoane când polițiștii i-au oprit pentru că au schimbat benzile fără semnalizare.

Sursele acestora au confirmat că ofițerii au mirosit a marijuana în mașină, ceea ce a dus la o percheziție și la descoperirea a patru pistoale încărcate și a unei cantități mari de marijuana.

În iunie, muzicianul din New York Lil Tjay a fost împușcat de mai multe ori, forțându-l să fie operat de urgență. Camera din umbră raportat la acea vreme.

Acuzațiile de armă vin la doar câteva luni după ce Lil Tjay a fost împușcat de mai multe ori în iunie

Tjay a postat pe rețelele de socializare la scurt timp după împușcare, mulțumind celor care i-au arătat dragoste și sprijin pe parcursul întregului proces.

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Tjay a putut fi văzut purtând o breteză și hanorac, așa cum spune el:

„Vreau doar să spun, mulțumesc pentru dragoste, mulțumesc pentru sprijin. M-am uitat la mesaje directe și comentarii și tot și mă simt iubită. Șapte lovituri, a fost greu să știi, majoritatea oamenilor nu supraviețuiesc, dar iată-mă. Sunt aici cu un motiv. Vine muzică nouă, vom reveni mai puternici ca niciodată, omule.

Cum anterior raportat, s-a raportat în iunie că Tjay a fost dus de urgență la o operație de urgență după ce a fost împușcat în New Jersey. Procuratura Județeană Bergen a făcut publice mai târziu detalii despre împușcătură și s-a dezvăluit că Tjay a fost victima unui jaf armat.

Mohamed Konate din New York ar fi încercat să-l jefuiască pe Tjay și alte două persoane ca parte a echipei sale.

Ceilalți membri ai echipei sale au fost identificați ulterior ca fiind Jeffrey Valdez și Antoine Boyd. Când autoritățile au ajuns la fața locului, Tjay a fost găsit suferind de multiple răni prin împușcătură, iar Boyd a suferit o singură rană prin împușcătură.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jana Duggar reapare după o lungă pauză: acum am 33 de ani!

Audio porno începe să fie redat în timpul difuzării BBC, rețeaua își cere scuze