in

Lauren London este în roz pentru premiera filmului „You People” din Los Angeles.

Bine ai venit inapoi la muncă, Lauren London! Fanii exprimă cât de mult le-a fost dor de actriță în comentarii după ce a apărut pe covorul negru pentru ultimul ei proiect, Voi oamenii.

(Fotografia de Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Fanii au observat că actrița strălucea după ce a fost departe de lumina reflectoarelor pentru un timp. Un fan s-a entuziasmat pe Twitter: „Lauren London este atât de minunată! Sper să se întoarcă în geanta ei de actorie. Mă bucur să o văd ieșind ca și cum ar fi prietena mea.

Debutul filmului pe covorul negru a avut loc în Los Angeles, cu întreaga distribuție acolo, plecând. Londra joacă în comedia regizată de Kenya Barris alături de co-starurile Eddie Murphy, Nia Long și Jonah Hill. Proiectul marchează revenirea ei la actorie din 2021 Fără remuşcări.

Pentru premieră, tânăra de 38 de ani a purtat o rochie mini cu mâneci lungi, roz catifelat, de Alex Perry. Ea a combinat look-urile cu sandale cu bretele Femme La.

Comentariile fanilor care completau look-ul lui Lauren London au inundat rețelele de socializare, imaginile devenind virale.

Lauren London explică de ce s-a simțit „în siguranță” revenind la actorie pentru „You People”

Vedeta a declarat pentru ET săptămâna aceasta că s-a simțit în siguranță să-și asume ultimul rol după ce a luat o mică pauză de la actorie. În 2019, Nipsey Hussle. Iubitul lui Lauren și tatăl fiului ei Kross, a fost împușcat mortal în Los Angeles. După tragedie, el a făcut apariții publice rare, în timp ce se concentra pe vindecarea situației.

M-am simțit foarte în siguranță deoarece Kenya este prietenul meu. M-am simțit foarte protejată și îngrijită pe acest platou. Cred că atunci când te simți în siguranță într-un mediu de lucru și în orice mediu, ai voie să prosperi și să înflorești în acest fel.

Covorul Nia Long Graces „You People”, arată uimitor în rochie albă

Co-starul londonez, Nia Long, arăta și ea radiantă într-o rochie albă fără bretele Voi oamenii primul. Vedeta o portretizează pe mama personajului, Londra, în filmul Netflix.

Long a împărtășit un moment pe covor cu Yung Miami pe Instagram, care a purtat o rochie maxi neagră, fără umăr.

(Fotografia de Robin L Marshall/WireImage)

Conform legendei lui Long, Voi oamenii va avea premiera pe Netflix pe 27 ianuarie. Camerăți, veți urmări?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Josh Duggar trăiește în spatele gratiilor o existență proastă, infestată de insecte [Report]

Polițiștii din Idaho au găsit posibil păr de animale de companie în apartamentul lui Bryan Kohberger