in

Keke Palmer se defectează în timp ce transmite The Sims, fanii se bucură

Îndrăgitul simț al umorului al lui Keke Palmer a fost pe deplin afișat în timpul unui recent Instagram Live, în timp ce tăia în timp ce se juca The Sims!

Keke a început marți cu lupte de jocuri pe computer, alți Simmers intervin pentru a ajuta

Keke s-a mutat marți Ciripit pentru a cere ajutor altor Sims cu conținut personalizat (CC), care este un termen folosit pentru conținutul creat de fani care poate fi descărcat în joc.

Mai exact, el s-a plâns că ceva din jocul său îl tot face pe Sim să arate „nebun după un duș”, iar Keke a fost „iritat” că a trebuit să intre în setările jocului pentru a scoate problema la lumină.

La rândul lor, alți Simmers s-au adunat pentru a oferi o perspectivă.

De asemenea, mulți au fost încântați să audă că lui Keke Palmer îi place să joace The Sims, ceea ce a confirmat spunând că „intră și iese”. Vedete: Sunt la fel ca noi!

Ulterior, Keke a oferit o actualizare și i-a informat pe colegii săi Simmers cum a remediat problema după 24 de ore.

I-a distrat în mod hilar pe fani prezentându-și Sims pe Instagram Live

Cu toate acestea, înainte de a remedia problema, Keke a decis să le permită fanilor afectați să verifice configurația Sim-ilor săi prin Instagram Live.

A continuat să joace cu ochiul The Sims în timp ce povestea cu umor succesiunea evenimentelor, iar spectatorii devorau conținutul!

Puteți vedea câteva clipuri de la IG Live al lui Keke mai jos.

Pe lângă faptul că și-a arătat abilitățile de povestire de top, Keke a subliniat cu siguranță și unele dintre defecte. Din punct de vedere umoristic, o eroare a făcut ca părul Sim-ului ei să dispară, făcându-i să aibă „margini fără păr”.

Una peste alta, se pare că chestiunea a fost una câștigătoare: Keke a primit ajutor cu jocul său, iar internetul a primit câteva clipuri noi hilare!

Ai fi ghicit vreodată că Keke Palmer este fan The Sims? De asemenea, ți-ar plăcea s-o vezi în direct streaming alte jocuri online?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jinger Duggar rupe tăcerea cu privire la crimele sexuale ale lui Josh Duggar: Mă rog pentru victimele lui

Starul „Boy Meets World”, Ben Savage, candidează pentru Congresul SUA