in

Josh Duggar trăiește în spatele gratiilor o existență proastă, infestată de insecte [Report]

A trecut puțin peste un an de când Josh Duggar a fost condamnat pentru primirea și deținerea de materiale de abuz sexual asupra copiilor.

Fosta vedetă de reality în dizgrație a fost condamnată la 151 de luni după gratii și nu va fi eligibilă pentru eliberare condiționată până în 2032.

Asta înseamnă că pentru cea mai mare parte a următorului deceniu, Institutul Federal de Corecție din Seagoville de lângă Dallas va servi drept casa lui Josh.

Unitatea a fost aleasă de Biroul închisorii pentru renumitul său program de tratament pentru delincvenți sexuali, dar dacă sunt de crezut rapoarte recente, Seagoville ar putea lipsi în alte zone majore.

Josh Duggar zâmbește într-una dintre numeroasele sale fotografii.

„Mâncarea pe care o primesc este în mod regulat expirată. Sunt dezgustător de învechite, întotdeauna cu cel puțin câteva săptămâni. Și este ca laptele. Tot felul de chestii de genul ăsta care nu pot fi depășite atât de mult timp.

„Aveau o grămadă de cereale care aveau insecte în ea, așa că oamenii nu și-au putut mânca cerealele pentru că erau pline de insecte”.

Insiderul a continuat susținând că închisoarea „rămâne fără alimente în mod frecvent”.

Josh și Anna Duggar în vremuri mai fericite. (Fotografie prin Instagram)

În ultimul an, cel puțin doi deținuți au intentat procese împotriva Seagoville, susținând că au fost supuși unor condiții de viață nesigure în timpul petrecut în închisoare.

Acum, un membru anonim al familiei unui deținut din Seagoville se pronunță împotriva ei și spune că deținuții sunt forțați să se ocupe de murdărie, infestare și alimente învechite.

Ruda spune că de mai multe ori unitatea a rămas fără alimente complet, iar prizonierii nu au fost hrăniți câteva zile.

Nu

Josh și Anna Duggar cu mulți, mulți copii ai lor. (Fotografie prin Instagram)

„Întotdeauna au fost doar o zi sau două la un moment dat, dar porțiile sunt, de asemenea, suficient de mici încât, dacă nu vă puteți permite să cumpărați mâncare la cantină, să muriți de foame”, au declarat ei la tabloidul britanic The Sole.

Membrul familiei a mai spus că închisoarea este „supraaglomerată”.

„Toate paturile se ating și sunt paturi supraetajate. E mic, e murdar”, au explicat ei.

Josh și Anna Duggar cu trei dintre cei șapte copii ai lor. (Fotografie prin Instagram)

Dar cel mai rău, conform acestei persoane dragi nemulțumite, este că condițiile de viață ale deținuților sunt în permanență murdare.

„Au produse pentru curățarea celulei, cum ar fi spălarea și păstrarea ei curată, dar trebuie să împartă apa între întreg căminul, așa că e super dezastru când cineva ajunge să o folosească. Este murdar”, a spus sursa.

„Există toată mucegaiul pe saltele. Este chiar dezgustător.

Josh Duggar ar putea reveni în curând în instanță pentru apel. (Foto prin Getty)

Ruda a mai spus că instalația are instalații sanitare necorespunzătoare, ceea ce agravează condițiile mizere.

„Anul trecut a fost o blocare la nivel național din cauza unei lupte la o altă închisoare din Texas”, a spus membrul familiei.

„În acea perioadă, instalațiile s-au înrăutățit atât de mult încât oamenii se cacau literalmente în colțurile holurilor pentru că nu puteau merge la baie”, au explicat aceștia.

mare josh
Josh Duggar nu își va face selfie-uri mult, mult timp. (Fotografie prin Instagram)

„Când membrul familiei mele face duș, de multe ori apa murdară de la duș, cum ar fi dușul de deasupra lui, va cădea peste el. Există apă caldă uneori, dar alteori nu.

Ruda adaugă că standardele slabe de întreținere se extind și asupra infrastructurii de încălzire și electricitate a unității, care este, de asemenea, prost întreținută.

„Au rămas fără electricitate sau căldură zile întregi, chiar dacă un front rece mare a străbătut Texasul. N-au avut apă caldă zile întregi”, a spus sursa.

Josh și Anna Duggar și 2 copii
Josh și Anna Duggar pozează aici cu doi dintre copiii lor, cu mult înainte ca primul să fie trimis la închisoare. (Fotografie prin Instagram)

„Au folosit șase generatoare în ultimele șase săptămâni pentru că le tot ard în loc să repare doar electricitatea”.

Deloc surprinzător, administratorii Seagoville încă nu au răspuns la aceste acuzații.

Cât despre Josh, el se va întoarce în instanță luna viitoare, în timp ce încearcă să facă apel la condamnarea sa.

Cu siguranță, șansele sunt stivuite împotriva lui, dar hei, cel puțin Josh va putea să-și îmbrace un costum și să iasă din Seagoville pentru câteva ore!

Nu

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noul Bob al Idinei Menzel te va face să spui „Uită-l” părului lung

Lauren London este în roz pentru premiera filmului „You People” din Los Angeles.