in

Josh Duggar se întoarce în instanță când începe apelul; Există vreo șansă să fie liber?

A trecut puțin peste un an de când Josh Duggar a fost condamnat sub acuzația de primire și deținere de materiale de abuz sexual asupra copiilor.

Starul de realitate, care este dizgrațiat și tatăl a șapte copii, a fost condamnat la 151 de luni de închisoare pentru crimele sale și nu va fi eligibil pentru eliberare condiționată până în 2032.

În prezent, locuiește la Institutul Federal de Corecție din Seagoville, lângă Dallas.

Dar se pare că Duggar se va întoarce în curând în instanță datorită unui recurs depus de avocații săi la doar câteva săptămâni după condamnarea sa.

Josh Duggar zâmbește într-una dintre numeroasele sale fotografii.

A fost stabilită o dată pentru argumentele orale legate de apelul lui Josh, potrivit unui nou raport al KNWA, afiliată Northwest Arkansas Fox.

S-a anunțat astăzi că prădătorul condamnat se va întoarce în instanță joi, 16 februarie, în timp ce avocații săi lansează un efort Hail Mary pentru a-l achita pe Duggar de toate acuzațiile împotriva lui.

Judecătorul în cazul lui Josh a clarificat că avocații ambelor părți vor fi obligați să-și prezinte argumentele în instanță.

Josh Duggar ar putea reveni în curând în instanță pentru apel. (Foto prin Getty)

„Avocatul nu poate renunța la argumentarea orală fără autorizarea prealabilă a instanței”, a scris judecătorul, adăugând că „doar un avocat este autorizat să prezinte argumentul pentru o parte”.

Procuratura a făcut eforturi mari pentru a împiedica recursul să meargă atât de departe, argumentând că afirmațiile făcute de avocații lui Duggar „sunt în mod uniform lipsite de temei”.

Echipa juridică a lui Josh a răspuns că instanța „a încălcat dreptul lui Duggar de a prezenta o apărare cuprinzătoare” prin hotărârile sale în timpul procesului.

Josh și Anna Duggar cu mulți, mulți copii ai lor. (Fotografie prin Instagram)

Mai exact, ei contestă decizia judecătorului de a nu permite apărării să cheme un bărbat pe nume Caleb Williams să depună mărturie.

Williams a fost un prieten de multă vreme al familiei Duggar despre care se spune că a curtat-o ​​pentru scurt timp pe sora mai mare a lui Josh, Jana Duggar.

El este, de asemenea, un infractor sexual condamnat.

Caleb Williams 2021
Fotografie cu Caleb Williams după arestarea sa în 2020.

Josh spune că l-a angajat pe Caleb să lucreze independent în IT la reprezentanța sa de mașini, iar Williams a profitat de ocazie pentru a descărca materiale despre abuz sexual asupra copiilor folosind computerul de birou al lui Duggar.

Williams spune că poate dovedi că se afla într-o stare diferită în ziua în care CSAM a fost externat.

Luna viitoare, în instanță, avocații lui Duggar vor cere nu doar un al doilea proces, ci și permisiunea de a-l chema pe Williams la cabină.

Fotografie de Caleb Williams
S-a zvonit pentru scurt timp că Caleb Williams o curta pe Jana Duggar. (Fotografie prin Instagram)

Miza nu ar putea fi mai mare pentru Josh, deoarece aceasta va fi probabil ultima lui șansă de a evita să petreacă următorul deceniu după gratii.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Josh va trebui să treacă la 20 de ani de încercare, timp în care nu va avea voie să petreacă timp singur în prezența minorilor.

Oamenii din interior spun că soția lui Josh, Anna Duggar, rămâne convinsă de nevinovăția sa.

Probabil că va fi la îndemână pentru a-și arăta sprijinul când Josh se va întoarce în instanță în februarie.

o fotografie a lui Josh
Să sperăm că Josh Duggar va fi închis mult timp. (Fotografie prin Instagram)

Părinții lui Josh sunt, de asemenea, convinși că va fi achitat în apel, dar nu vă așteptați să-i vedeți pe mulți dintre frații săi în instanță.

Se pare că cei mai mulți dintre ei au văzut în sfârșit lumina și și-au dat seama că fratele lor este un monstru.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste în curs de dezvoltare pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iată cine va moșteni Graceland după moartea Lisei Marie Presley

Previzualizarea cântecului Lil Durk provoacă dezbatere Gunna Diss despre SM