in

Jinger Duggar rupe tăcerea cu privire la crimele sexuale ale lui Josh Duggar: Mă rog pentru victimele lui

Jinger Duggar vorbește în sfârșit, în mai multe moduri.

Dacă sunteți fan Duggar, atunci probabil ați auzit de faptul că Jinger a scris un memoriu care ajunge în librării la sfârșitul acestei luni.

Și la fel ca prințul Harry înaintea ei, Jinger stârnește apetitul potențialilor cititori cu niște interviuri promoționale scandaloase.

La începutul acestei săptămâni, Jinger s-a așezat cu oameni revista pentru un interviu care i-a încântat pe fani, dar care probabil a provocat o cantitate enormă de stres pentru părinții ei notoriu de secreti.

Jinger Duggar zâmbește foarte larg în această fotografie dulce a fostei vedete de reality. (Fotografie prin Instagram)

Printre subiectele de discuție s-a numărat și fratele mai mare al lui Jinger, Josh Duggar, care se află în prezent în închisoare sub acuzația de primire și deținere de materiale de abuz sexual asupra copiilor.

Cei mai mulți dintre Duggars și-au reținut mama în această chestiune și se spune că mulți dintre membrii familiei lui Josh cred că este nevinovat și vor fi achitați în apel.

Din fericire, se pare că însăși Jinger nu subscrie la această credință.

Jinger a început acea parte grea a conversației jurându-și sprijinul pentru soția lui Josh, Anna, precum și pentru cei șapte copii ai cuplului.

„Știu că tocmai au trecut prin atât de multe și așa că sunt mereu aici pentru ei ori de câte ori au nevoie de ajutor”, a spus ea pentru presa.

„Este atât de sfâșietor să văd deciziile pe care le-a luat fratele meu Josh și mi se rupe inima pentru victime, familiile lor și tot ceea ce au trecut”, a continuat Jinger.

Jinger Duggar se uită cu atenție la cameră în această imagine statică dintr-un videoclip pe care l-a înregistrat pe YouTube. (Fotografie prin Instagram)

„Mă rog ca într-o zi Josh să se schimbe sincer și să-L cunoască pe Hristos pentru cine este și să se pocăiască”.

Da, în timp ce cei mai mulți dintre Duggars încă se roagă ca Josh să se răzbune, Jinger pune vina acolo unde trebuie și speră că nu este prea târziu pentru ca fratele său să se schimbe.

De acolo, ea a mărturisit că nu a mai vorbit cu Josh de peste doi ani.

Jinger își spune părerea ca niciodată în aceste zile. Și părinților ei s-ar putea să nu le placă ceea ce are de spus. (Fotografie prin Instagram)

„Nu vreau să vorbesc cu el”, a dezvăluit Jinger.

În altă parte a interviului, Jinger a vorbit despre educația sa ultra-conservatoare.

Spre șocul multor fani, el a susținut că a crește în familia Duggar a fost ca și cum a trăi într-un cult.

Jinger cu soțul ei, Jeremy Vuolo, și părinții ei, Michelle și Jim Bob. (Fotografie prin Instagram)

„Frica a fost o parte importantă a copilăriei mele”, a spus Vuolo pentru presa în timpul unui interviu Zoom din casa lui din Los Angeles.

„Credeam că trebuie să port doar fuste și rochii pentru a-i face pe plac lui Dumnezeu. Muzica cu tobe, locurile în care am fost sau prieteniile greșite ar putea face rău.”

Jinger a explicat că părinții ei și-au petrecut o mare parte din viața lor sub influența liderului sectului și l-a învinovățit pe prădătorul sexual Bill Gothard, care a dictat credințele familiei prin intermediul Institutului său pentru Principiile de bază ale vieții.

Jinger Duggar spune că se descurcă mai bine ca niciodată. Dar fanii pur și simplu nu îl cumpără. (Fotografie prin Instagram)

„Frica m-a ținut paralizat de anxietate. Eram îngrozită de lumea exterioară”, a spus ea pentru People.

„Învățăturile lui au fost atât de dăunătoare și văd o mulțime de efecte ale acestora în viața prietenilor mei și a oamenilor care au crescut în acea comunitate cu mine”, a continuat Jinger.

„Există o mulțime de tendințe asemănătoare cultului”.

Jinger Duggar râde duminică
Bazându-se pe alaun, Jinger Duggar își arată brațele goale în timp ce se uită cu dragoste la soțul ei, care a distribuit această fotografie. (Fotografie prin Instagram)

Deloc surprinzător, părinții lui Jinger încă nu au răspuns public la ultimele sale comentarii.

Și ne imaginăm că le este mai frică decât oricând de ceea ce ar putea dezvălui Jinger în memoriile ei.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fraser de la Below Deck regretă că l-a concediat pe Camille? El spune…

Keke Palmer se defectează în timp ce transmite The Sims, fanii se bucură