in

Jinger Duggar: Am crescut într-un cult. Părinții mei s-au folosit de frică pentru a mă controla.

De luni de zile, fanii și criticii familiei Duggar așteaptă cu nerăbdare viitoarele memorii ale lui Jinger Duggar, Deveniți cu adevărat liberi.

Jinger a fost mult timp considerată cea mai „răzvrătită” dintre copiii părinților ei și mulți speră că își va spune adevărul ca niciodată în carte.

Și dacă comentariile pe care le-a făcut în interviurile promoționale recente sunt vreo indicație, se pare că acei fani vor obține exact ceea ce își doresc.

Jinger i-a oferit cel mai sincer interviu din cariera lui oameni revistei din această săptămână, iar comentariile ei i-au lăsat probabil pe părinții ei foarte îngrijorați de ce dezvăluiri ar putea urma în curând.

„Frica a fost o parte importantă a copilăriei mele”, a spus Vuolo pentru presa în timpul unui interviu Zoom din casa lui din Los Angeles.

„Credeam că trebuie să port doar fuste și rochii pentru a-i face pe plac lui Dumnezeu. Muzica cu tobe, locurile în care am fost sau prieteniile greșite ar putea face rău.”

Da, Jinger a fost prima femeie Duggar din generația ei care a purtat pantaloni și a făcut-o doar după ce s-a căsătorit cu Jeremy Vuolo și i-a primit permisiunea de a face acest lucru.

Jinger cu soțul ei, Jeremy Vuolo, și părinții ei, Michelle și Jim Bob. (Fotografie prin Instagram)

Codul vestimentar strict cu care a crescut a fost doar un instrument folosit pentru a o menține într-o stare de supunere, „îngrozită”, spune ea, să sfideze voia lui Dumnezeu și să fie condamnată în iad.

Jinger spune că atunci când se angaja în orice activitate seculară, cum ar fi să facă sport cu prietenii, deseori era copleșită de anxietate de teamă să nu-l mânie pe Dumnezeu.

„M-am gândit că aș putea muri într-un accident de mașină pe drum, pentru că nu știam dacă Dumnezeu voia să stau acasă și să-mi citesc Biblia”, a spus ea. oameni.

Sursa celor mai controversate convingeri ale părinților ei a fost o organizație numită Institute for Basic Life Principles.

Fondatorul IBLP, Bill Gothard, a fost forțat să demisioneze în 2014, pe fondul acuzațiilor de hărțuire sexuală, dar liderul dezamăgit pare să fi continuat să dețină un mare control asupra lui Jim Bob și a familiei sale.

„[Gothard’s] Pe scurt, învățăturile se bazează pe frică și superstiție și te lasă într-un loc în care simți că „Nu știu ce așteaptă Dumnezeu de la mine”, a dezvăluit Jinger.

Jinger Duggar se uită cu atenție la cameră în această imagine statică dintr-un videoclip pe care l-a înregistrat pe YouTube. (Fotografie prin Instagram)

„Frica m-a ținut paralizat de anxietate. Eram îngrozit de lumea exterioară.

„Învățăturile lui au fost atât de dăunătoare și văd o mulțime de efecte ale acestora în viața prietenilor mei și a oamenilor care au crescut în acea comunitate cu mine”, a adăugat ea.

„Există o mulțime de tendințe asemănătoare cultului”.

Jinger Duggar zâmbește foarte larg în această fotografie dulce a fostei vedete de reality. (Fotografie prin Instagram)

De ani de zile, cei din afară au susținut că Jinger și frații săi au crescut într-o atmosferă de cult, dar este prima dată când unul dintre Duggars recunoaște acest lucru public.

Din fericire, Jinger spune că se bucură de o viață mult mai liberă în aceste zile.

Jinger îl creditează pe soțul ei că i-a oferit mai multă libertate decât a știut mama ei vreodată.

Ea mai spune că cumnatul ei Ben Seewald a jucat un rol esențial în a ajuta-o să găsească o nouă cale.

Jeremy Vuolo și-a terminat recent masterul. Și Jinger Duggar s-a îmbrăcat pentru ocazie. (Fotografie prin Instagram)

Jinger dezvăluie în cartea sa că Seewald a introdus-o într-un tip de creștinism mai modern, mai puțin bazat pe frică.

Și scopul ei în zilele noastre este să plătească înapoi arătându-le altora că există viață dincolo de lumea izolării de cult pe care a îndurat-o în tinerețe.

„Aceasta este frumusețea acestei călătorii”, a spus Jinger oameni.

Jinger Duggar spune că se descurcă mai bine ca niciodată. Dar unii fani pur și simplu nu-l cumpără. (Fotografie prin Instagram)

„Învățătura cu care am crescut a fost dăunătoare, a fost dăunătoare și există efecte de durată. Dar știu că alți oameni se luptă și oameni care sunt încă blocați”, a adăugat ea.

„Vreau să-mi împărtășesc povestea și poate că va ajuta doar o singură persoană să fie eliberată.”

Memoriile lui Jinger, Deveniți cu adevărat liberiva fi lansat în librării pe 31 ianuarie.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

17 motive bune pentru a te dedica în sfârșit acestei noi rutine de îngrijire a pielii

Soția lui Marvin Gaye al III-lea solicită ordin de restricție împotriva lui