in

17 motive bune pentru a te dedica în sfârșit acestei noi rutine de îngrijire a pielii

Mărcile prezentate în acest articol sunt parteneri cu NBCUniversal Checkout. ȘI! face un comision la achiziția dvs. Prețurile sunt exacte la momentul publicării. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!.

Mulți dintre noi au decis să avem mai multă grijă de pielea noastră în noul an și este destul de ușor să ratezi acel crack. Dar apoi vedem reclame pe Instagram, sau reclame virale TikTok sau o meme cu retinol și ne trece prin minte: Nu aveam eu un plan să fiu unul dintre acești oameni?

Ei bine, este încă ianuarie, așa că încă contează ca noul an în cartea mea. Ceea ce înseamnă că avem timp să menținem acea rezoluție pentru a amplifica, reproiecta sau revizui complet rutinele noastre normale! Zilnic? Noaptea? Căutați mărci noi sau produse noi cheie?

De la măști de hârtie până la exfoliante puternice, de la produse de curățare blânde la probleme de acnee și chiar produse create special pentru a satisface nevoile de îngrijire a pielii bărbaților, posibilitățile sunt aproape nesfârșite. Și eu spun că nu intrați în panică. Am umeri (și față).

Iată 17 produse de îngrijire a pielii care merită să vă reconstruiți rutina în acest an.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cardi B spune că Kim Kardashian i-a dat sfaturi chirurgului ei plastician

Jinger Duggar: Am crescut într-un cult. Părinții mei s-au folosit de frică pentru a mă controla.