in

Vikingi: Frida Gustavsson din Valhalla reacționează la finalul sângeros

Atenție: Acest articol conține spoilere pentru Vikingi: Valhalla sezonul al doilea.

Doar un războinic putea ieși învingător Vikingi: Valhalla.

Și exact asta s-a întâmplat în finalul sezonului 2 al dramei Netflix, care a prezentat o confruntare epică între Freydís (Frida Gustavson), o fecioară scut dedicată protejării credinței păgâne și Olaf (Jóhannes Haukur Jóhannesson), un creștin devotat hotărât să elimine vechile căi.

În timp ce unii spectatori ar fi crezut că brutalul Olaf va fi în cele din urmă învingător, Freydís s-a dovedit a fi la fel de feroce, pe atât de inteligent, eliminând armata lui Olaf cu foc și demolând-o într-o luptă unu-la-unu.

Bătălia finală a fost epică și sângeroasă și, potrivit lui Gustavsson, a fost nevoie de puțină practică pentru a reuși. „Am vrut să facem cel mai mare lucru posibil”, îi spune ea în exclusivitate lui E! Știri. „Am petrecut luni de zile lucrând la acea luptă”.

Gustavsson îl merită pe creatorul „genial”. Jeb Stuart pentru că a creat un final care a depășit bătălia aprigă a sezonului 1. „Finala sezonului 1, am crezut că este atât de mare. Deci plină de acțiune”, a spus ea. „ȘI [Stuart] făcut din nou. Mai bine. Mai mare. Și cred că confruntarea finală dintre Freydís și Olaf este pur și simplu fantastică.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starurile SVU Ice-T și Christopher Meloni Slam Feud Voices

Familia lui Aaron Carter spune că nu s-a înecat, crezând că a fost o supradoză