in

Trailerul Murdaugh Murders se aruncă în infama familie Murdaugh

Povestea întortocheată a familiei Murdaugh este direct dintr-un roman gotic sudic.

În această privire exclusivă la Netflix Murdaugh Murders: A Southern ScandalÎn premiera pe 22 februarie, cei mai implicați încearcă să dea sens anilor de necinste, fapte rele și nenorociri care au urmat în jurul unei familii puternice și au schimbat un orășel pentru totdeauna în acest proces.

„Soții Murdaugh au fost una dintre cele mai proeminente familii din Carolina de Sud, dar moartea unui adolescent Plaja Mallory într-un accident cu barca în stare de ebrietate a început să le dezlege moștenirea”, glumește streamerul. „Când Paul Murdaugh— presupusul șofer al bărcii — și mama lui Mai sunt găsiți uciși cu brutalitate, un secol de corupție, putere și mușamalizări în Țara de Jos este demascat”.

După cum spune o intrare din trailer, „De peste un secol, Murdaughs ei erau legea și ordinea aici, în al 14-lea circuit”.

Seria din trei părți va include interviuri cu unele dintre persoanele apropiate numeroaselor cazuri Murdaugh, dintre care unii vorbesc pentru prima dată, inclusiv iubita de multă vreme a lui Paul. Morgan DoughtyPrietenii din copilărie ai lui Mallory Miley Altman Și Connor Cook și iubitul lui Mallory Antonio Cook.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Videoclipul Ice Spice Films „In Ha Mood” după arestarea lui Lil Tjay

Audrey Roloff îi sperie pe fani cu o fotografie „privată” a lui Jeremy