in

Todd și Julie Chrisley raportează închisori federale separate

Todd și Julie Chrisley s-au raportat fiecare la instituțiile federale unde își vor ispăși pedeapsa. Potrivit NBC News, Todd Chrisley s-a predat în lagărul federal de închisori, Pensacola, Florida. Și Julie Chrisley s-a predat la Centrul Medical Federal Lexington din Kentucky.

Atât Todd, cât și Julie au fost fotografiați la sosirea în închisorile lor respective

Daily Mail a surprins fotografii exclusive ale perechii în timp ce sosesc pentru a-și ispăși pedepsele de închisoare, marți. Potrivit publicației, Julie Chrisley a ajuns în spatele unui Cadillac Escalade negru. În vehicul au fost văzuți și tatăl său Harvey Hughes și un șofer necunoscut.

Rețeaua de vânzare a obținut chiar și numărul său de deținut federal, despre care se spune că este 72601-019.

La peste șase sute de mile distanță, magazinul a obținut fotografii cu Todd Chrisley sosind într-un Range Rover negru. Postul a enumerat numărul său de deținut federal ca 72600-019.

Priza a mai raportat că tatăl lui Julie a fost văzut „plângând pe fereastră” în timp ce vehiculul a părăsit proprietatea. Și Todd Chrisley a fost văzut ținând o pernă pentru a-și ascunde fața când a intrat în FPC Pensacola.

Mai multe detalii sunt dezvăluite despre facilitățile federale care găzduiesc Todd și Julie Chrisley

Potrivit publicației, Julie Chrisley va trebui să poarte o uniformă de închisoare complet kaki în timpul pedepsei sale. Și Todd Chrisley va purta cel mai probabil o salopetă portocalie. În plus, i se va permite să dețină numai bunuri personale care „nu depășesc valoarea de 100 USD per articol”.

Oricât de trist sună, Chrisley ar putea fi găzduit într-o unitate federală mai preferabilă. Potrivit WGRZ-TV, o persoană din interior a descris instalația ca un „camin de facultate”.

Dacă te duci la închisoarea federală, ăsta e locul… Nu există garduri de sârmă ghimpată și așa mai departe. Bineînțeles că există pază și paznici, dar nu este un loc unde veți găsi criminali serioși și periculoși.

În ciuda acestui fapt, Todd Chrisley va trăi după un „program strict” în care se spune că se va trezi la 4:45 în fiecare dimineață, va trebui să-și facă patul cu „precizie militară” și să lucreze la închisoare „toată dimineața și după-amiaza”.

De asemenea, lui Chrisley i se va permite până la cinci vizitatori simultan în timpul programului de vizită de vineri seara. Și în timpul zilei în weekend.

Savannah și Chase Chrisley se pare că reacționează la plângerea părinților lor din închisoare

Doi dintre copiii lui Chrisley, Savannah și Chase, au accesat Instagram în ultimele ore pentru a împărtăși un verset din Biblie în lumina plângerii părinților lor de a-și ispăși pedepsele de un an de închisoare.

Savannah a republicat Psalmul 91:7, care spune:

O mie vor cădea lângă tine, iar apoi o mie la dreapta ta; dar (răul) nu se va apropia de tine.

Și Chase a retipărit Matei 1:23, care spune:

Dumnezeu este cu noi.

După cum a raportat anterior The Shade Room, Todd și Julie Chrisley au fost condamnați la un total de 19 ani de închisoare după ce au fost găsiți vinovați pentru toate acuzațiile de fraudă bancară și evaziune fiscală. În ceea ce privește reality show-ul de familie, Chrisley Knows Best, CNN a dezvăluit că un al 10-lea sezon prescurtat va fi difuzat în acest an.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Angela Deem se lasă răsfățată de producție după crizele de furie și fanii FUMĂ

Jose Baez spune că probabil că au făcut erori în procesul lui Tory Lanez pentru a justifica recursul