in

Revelion, Woo Woo: 11 lucruri care nu trebuie ratate pentru un 2023 mai conștient

Mărcile prezentate în acest articol sunt parteneri cu NBCUniversal Checkout. ȘI! face un comision la achiziția dvs. Prețurile sunt exacte la momentul publicării. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!.

Anul Nou este în mod tradițional un moment în care să ne oprim, să reflectăm și să stabilim intenții cu privire la modul în care vom trăi în lunile următoare. Rezoluțiile tale pot include încetinirea încetinirii, luarea timpului pentru a-ți evalua bunăstarea și conectarea cu lumea din jurul tău.

Poate vrei să înveți semnificația fiecărei cărți arcane majore și minore din acel pachet de tarot pe care cineva ți-a cumpărat-o acum câțiva ani. Poate vrei să fii genul de persoană care știe mereu în ce fază a lunii ne aflăm. Sau poate vrei doar să creezi un altar pentru armonia universală, așa cum ai văzut pe cineva cool făcând pe WitchTok.

Indiferent ce înseamnă pentru tine să te conectezi cu latura ta spirituală, există nenumărate modalități de a face asta. De la cristale pe care le puteți lăsa să se încarce în lumina lunii până la cristale concepute pentru a ajuta tu reîncărcați, întotdeauna există ceva nou de explorat.

Aici, am adunat o listă cu unele dintre cele mai distractive, practice și captivante articole pentru a vă pregăti pentru ~vibes mai bune~ în 2023.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Familia lui Aaron Carter spune că nu s-a înecat, crezând că a fost o supradoză

Fiicele gemene ale Lisei Marie Presley nu vor merge acasă unde a suferit un stop cardiac