in

Reducere Ulta 24 de ore: 50% reducere la Peach & Lily și Skin Gym

Obțineți acel aspect de piele de sticlă cu cel mai bine vândut ser al lui Peach & Lily. În mod vizibil, luminează, întărește, hidratează și calmează pielea pentru a dezvălui pielea strălucitoare, cu aspect translucid din interior, conform mărcii. De asemenea, serul îmbunătățește și previne semnele de piele foto-deteriorată, estompează petele întunecate, uniformizează nuanțele pielii și face ca liniile fine și ridurile să pară ridicate și mai puțin vizibile, conform mărcii. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele dimineața și seara, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Acest produs are peste 2.000 de recenzii de 5 stele, cu un cumpărător care se bucură de afirmații: „Am adăugat acest ser la regimul meu și am văzut îmbunătățiri majore pentru pielea mea. Merită fiecare bănuț!”

O altă recenzie, „Mi-am transformat pielea. Acesta este primul produs de îngrijire a pielii pe care l-am folosit vreodată de la care am observat o diferență reală. Acest lucru mi-a făcut pielea mult mai netedă, a uniformizat textura și fardul de obraz, a lăsat-o să se simtă hidratată și strălucitoare. Atât de ușor de utilizat și rezultate satisfăcătoare. Recomand cu căldură!”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul „OITNB” Dascha Polanco o susține pe Kim Kardashian în întâlnirea cu deținuții

Bilal Hazziez: Nu am încredere în Shaeeda să cumpere floricele, dar hai să facem un copil!