in

Nicole Pellegrino de la Betches are cel mai bun registru de nunți

Am selectat aceste produse folosite de Nicole Pellegrino pentru că credem că vă vor plăcea alegerile ei la aceste puncte de preț. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Toți cei care au o nuntă pe drum știu că este doar una mult de făcut, mai ales în mijlocul unei pandemii, care a dus la schimbări ale datei, liste reduse de invitați și, posibil, ceva dramă. Ei bine, măcar primești niște cadouri, nu? Oh, stai, înregistrarea pentru cadouri este o altă sarcină de nuntă pe care trebuie să o îndeplinești. Alegerea cadourilor pare distractiv și tot, dar chiar și asta poate deveni destul de stresant.

Din fericire Betches Manager senior de marketing Nicolae Pellegrino te-a acoperit. El găzduiește podcastul Pariază mirese și ea a vorbit cu ȘI! Știri înainte de nunta ei în 2021. Dacă sunteți în căutarea unor informații despre registrul nunții pentru produse pe care sigur le veți folosi, Nicole este fata ta. Citiți mai departe pentru a vedea alegerile ei și de ce a ales fiecare articol.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kelsea Ballerini reacționează la zvonurile de dragoste despre ea și Chase Stokes

Michael Baltimore arestat! Alum logodnic de 90 de zile acuzat de împușcături mortale