in

Michael Baltimore arestat! Alum logodnic de 90 de zile acuzat de împușcături mortale

În această vară, mareșalii americani l-au adăugat pe Michael Baltimore pe lista celor mai căutate națiuni.

Cine este Michael Baltimore?

Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna? telespectatorii l-au văzut pe el – și presupusa sa victimă a crimei – într-un moment esențial din timpul poveștii sfâșietoare a lui Ashley Martson și Jay Smith.

Acum, autoritățile au arestat Baltimore.

Autoritățile l-au arestat pe Michael Baltimore în ianuarie 2023, în urma unui presupus omucidere în 2021. (Foto Credit: Broward County Sheriff’s Department)

Vineri, 13 ianuarie, libertatea lui Michael Baltimore a luat sfârșit.

Arestarea sa a avut loc în Davie, Florida.

Cu doar șase luni mai devreme, în iulie anul trecut, numele său a apărut pe lista Serviciului Mareșal al SUA cu cei 15 cei mai căutați fugari.

Michael Baltimore
Amintește-ți când Ashley Martson a aflat că Jay Smith, soțul ei de atunci, a înșelat-o (din nou?). Este destul de vag, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori în timpul căsniciei lor toxice și năucitoare. Așa că vom detalia: momentul în care a mers la frizerie în fața camerei pentru a afla că Jay a dus o fată la întâmplare la baie și a dezosat-o. Ei bine, unul dintre bărbieri este acum mort. Celălalt, Michael Baltimore, este un fugar din justiție, iar poliția îl consideră periculos. Mai mulți martori oculari l-au identificat drept ucigașul lui Kendell Cook.

S-ar putea să vă întrebați dacă arestarea din Baltimore a fost rezultatul unei investigații magistrale. Un fel de think tank de profileri și anchetatori, hotărâți să treacă cu un pas înaintea unui creier criminal.

Dar, deși asta face o poveste TV convingătoare, în viața reală nici una dintre părți nu tinde să fie atât de strălucitoare, observatoare sau motivată.

Joi seară, Michael Baltimore a fost implicat într-o ceartă la bar. Imaginați-vă că eviți arestarea timp de peste un an după o presupusă crimă, doar pentru a fi prins în public de un idiot violent. Uimitor.

Joi seară, martorii au spus că un bărbat care se înarmase deja cu un cuțit a amenințat că va prelua o armă din mașină.

Având în vedere presupusa istorie criminală a lui Michael Baltimore, inclusiv împușcarea fatală a lui Kendell Cook, asta sună foarte grav. Oricui i s-ar părea însă grav.

Potrivit Departamentului de Poliție Davie, bărbatul în cauză a fugit apoi într-o mașină. O femeie neidentificata era șoferul.

În dimineața următoare, poliția a găsit vehiculul și a găsit Baltimore.

O simplă verificare a amprentelor sale a dezvăluit statutul său de „Cel mai căutat”. Se pare că încercase să dea un nume fals.

Autoritățile au găsit în posesia sa o armă încărcată, împreună cu droguri și trei acte de identitate false.

În prezent, Baltimore este încă în Florida. Mai întâi va trebui să se ocupe de acuzațiile locale. Dar acesta nu va fi sfârșitul lui.

În mai 2021, el s-ar fi împușcat pe Kendell Cook și l-a rănit pe un angajat, Anthony White, de la Cook’s GQ Barbershop.

Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna? Telespectatorii sezonului 4 au văzut victima, suspectul și frizerul în 2019.

Ashley Martson primește vești proaste

Kendell a fost cea care i-a spus lui Ashley Martson că soțul ei de atunci, Jay Smith, a înșelat-o cu siguranță.

(A înșelat-o de atâtea ori încât am pierdut cu adevărat socotelile despre despărțirile lor… și acestea au fost doar cele despre care știm)

Kendell a explicat că Jay a tras o fată la întâmplare în baie de la frizerie. Kendell a mai spus că el, ahem, i-a subliniat destul de violent lui Jay că acest lucru a fost lipsit de respect la locul său de muncă.

Baltimore a apărut și în timpul acelor scene, deși Kendell a preluat conducerea.

Mai multe logodnic de 90 de zile fanii au urmărit cazul. Este ciudat să vezi o astfel de crimă brutală lovită atât de aproape de casă pentru personajele de teleralitate, dar se întâmplă.

Însuși Baltimore a dispărut după împușcarea lui Cook. Serviciul Marshals a oferit 25.000 de dolari pentru informații care au condus la solicitarea lui. ATF a acordat o recompensă de 10.000 de dolari. Iar Crime Stoppers a oferit 2.000 de dolari.

Nu avem idee cum vor arăta procesele lui Michael Baltimore (la plural) sau dacă va încerca să facă apel.

Acestea fiind spuse, trebuie să remarcăm că Servizio Marescialli în mod clar nu s-au înșelat atunci când l-au identificat ca fiind un bărbat periculos.

Majoritatea ucigașilor acuzați care fug ar evita confruntarea cu orice preț. Pentru tendințele violente ale cuiva de a-l aresta singur… ei bine, asta indică probleme majore de comportament.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nicole Pellegrino de la Betches are cel mai bun registru de nunți

CEO-ul Miss Universe spune că rezultatele conduse de terți neagă că concursul a fost fraudat