in

Jinger Duggar șochează fanii cu un aspect ultra modern în cea mai recentă postare TikTok

Jinger Duggar are un moment.

După o copilărie în care a fost adesea umbrită de frații ei mai mari și/sau mai scandaloși, Jinger a devenit, fără îndoială, cel mai iubit membru al imensului ei pui.

Și este pe cale să profite de această popularitate cu un memoriu foarte așteptat.

Da, Jinger ar putea să înfurie unii membri ai familiei cu povestea lui, dar probabil că va câștiga câțiva fani noi.

Jinger Duggar se uită cu atenție la cameră în această imagine statică dintr-un videoclip pe care l-a înregistrat pe YouTube. (Fotografie prin Instagram)

Între timp, oamenii care i-au urmărit cariera de ani de zile iubesc cât de fericită și lipsită de griji este Jinger pe Instagram în aceste zile.

De exemplu, la începutul acestei săptămâni, Jinger s-a așezat să joace jocul de cărți Faza 10 cu soțul ei, Jeremy Vuolo.

Jinger Duggar a arătat un aspect surprinzător de modern în cea mai recentă postare pe Instagram. (Fotografie prin Instagram)

Perechea a documentat ocazia pe rețelele de socializare și se pare că seara de joc la casa Vuolo ar putea fi destul de competitivă!

„Sunteți gata?” a întrebat-o Jeremy pe soția lui.

„Ești gata? Aceasta este întrebarea pentru că cred că te voi învinge total în seara asta. Mă simt foarte bine în privința asta”, a răspuns Jinger.

Fanilor le place când Jinger își arată latura casual! (Fotografie prin Instagram)

Jinger și Jeremy au glumit în mod clar unul cu celălalt (credem), dar nu glumele lor au atras atenția fanilor.

Mai degrabă, aspectul surprinzător de modern al lui Jinger – tricou casual, păr fluent și evidențiat elegant – a făcut oamenii să vorbească.

„Loving your hair Jinger”, a scris un comentator pe Instagram, potrivit tabloidul britanic The Sun.

Jinger Duggar zâmbește foarte larg în această fotografie dulce a fostei vedete de reality. (Fotografie prin Instagram)

„Parul ei!” a scris altul, care a adăugat emoji-uri cu mâinile care se roagă pentru bună măsură (aceștia sunt încă fani Duggar, până la urmă).

„Arăta uimitor, plecarea de la familia ei a fost al doilea cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, primul a fost să te întâlnesc”, a adăugat un al treilea.

Este de la sine înțeles că adepții lui Jinger sunt mari fani ai noului ei aspect și probabil că vor fi și mai mari fani ai noii sale cărți.

Jinger Duggar spune că se descurcă mai bine ca niciodată. Dar unii fani pur și simplu nu-l cumpără. (Fotografie prin Instagram)

Jinger a anunțat proiectul anul trecut, iar de atunci așteptările au fost febrile.

„Am scris o carte numită „Devenirea liberă într-adevăr!” Aceasta este o carte despre călătoria mea spirituală, o călătorie de descurcare a adevărului din eroare”, a scris ea pe pagina ei de Instagram.

„În el împărtășesc povești din viața mea, povești pe care nimeni nu le-a văzut în timp ce camerele rulau: povești de frică și incertitudine, dar și de descoperire și speranță. Rugăciunea mea este să te încurajeze în călătoria ta!

Jinger Duggar și-a lansat propriul amestec de zaț de cafea. Sunt ea și Jeremy disperați după bani? (Fotografie prin Instagram)

Cartea nu va ajunge în magazine decât la sfârșitul acestei luni, dar avem deja o idee bună la ce să ne așteptăm.

Dacă extrasele scurse sunt vreo indicație, Jinger se va concentra mai mult pe propria ei călătorie spirituală decât pe scandalurile care i-au zguduit familia în ultimii ani.

Chiar și așa, poți fi sigur că părinții ei suprasensibili vor găsi de ce să se supere!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmărește-te pe Marisa Abela transformându-se în Amy Winehouse pentru Back to Black

Buccaneers Wide Receiver Russell Gage internat în spital