in

Jen Shah a ordonat să finalizeze programul de sănătate mintală după condamnarea la închisoare

Avem o actualizare despre pedeapsa recentă a lui Jen Shah.

Starul The Real Housewives of Salt Lake City a pledat vinovat în iulie pentru conspirație pentru a comite fraude prin cablu în legătură cu telemarketing.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu cazul ei, Shah a recunoscut la acea vreme că a orchestrat o înșelătorie în care ea și asociații ei au mințit cetățenii în vârstă pentru a le fura informațiile financiare.

Chestii cu adevărat disprețuitoare.

Shah a fost condamnat ulterior la 78 de luni de închisoare federală în urmă cu doar câteva zile.

Acum, conform documentelor obținute de TMZ, putem confirma că Shah o va face de asemenea să fie obligat să participe la un program de tratament de sănătate mintală după expirarea acestei perioade.

„Trebuie să continuați să luați toate medicamentele prescrise, cu excepția cazului în care furnizorul dumneavoastră de asistență medicală vă solicită altfel”, se arată în ordin.

„Trebuie să contribui la costul serviciilor prestate pe baza capacității tale de plată și a disponibilității plăților de la terți.”

Jen Shah a ieșit din The Real Housewives din Salt Lake City… și a aterizat și în închisoarea federală.

Fosta personalitate Bravo a spus că suferea de depresie și ia medicamente antidepresive în timpul episoadelor din The Real Housewives of Salt Lake City.

Într-o tranșă recentă, viitoarea deținută le-a dezvăluit colegilor ei de distribuție că a încercat să se sinucidă după ce a fost acuzată într-un caz federal.

Shah a susținut atunci că s-a închis într-o baie, iar soțul ei a spart ușa.

Drept urmare, ea a spus că a fost internată în spital mai mult de două zile.

Între timp, la condamnarea sa, Shah i-a spus unui judecător:

„Imi pare rau.

„Acțiunile mele au rănit oameni nevinovați. Vreau să îmi cer scuze că fac tot ce pot pentru a câștiga fondurile pentru a plăti rambursarea…

„Treblele mentale netratate de lungă durată m-au determinat să-mi creez propria mea realitate fracturată. Acesta este un moment crucial pentru mine.

„Cu medicamentele adecvate, acum pot vedea ce s-a întâmplat. Mi-aș dori să pot fi în afara mea. Imi pare rau.”

O persoană din interior a subliniat recent că Shah este o epavă în plâns înaintea pedepsei sale de închisoare, care este programată să înceapă pe 17 februarie în Texas.

Cu toate acestea, probabil că nu are prea mulți simpatizanți acolo.

Referindu-se la Adevăratele Gospodine din Salt Lake City, judecătorul menționat mai sus a spus la ultima audiere a lui Shah:

„Oamenii nu ar trebui să confunde, iar această instanță nu va confunda, personajul pe care îl interpretează într-un spectacol de divertisment cu persoana din fața mea.

„Celălalt joacă actorie și asta e realitatea”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aflați de ce Jessica și Faye de la Below Deck Adventure se luptă

Jayda Cheaves împărtășește o actualizare a pielii după acuzațiile de albire a pielii