in

Jayda Cheaves împărtășește o actualizare a pielii după acuzațiile de albire a pielii

Jayda Cheaves susține pretențiile ei de a obține un peeling chimic, în ciuda faptului că utilizatorii rețelelor de socializare o acuză de albirea pielii.

Jayda Cheaves accesează povestea ei pe Instagram pentru a împărtăși o actualizare pentru îngrijirea pielii

Tânăra de 25 de ani a folosit povestea ei pe Instagram la începutul acestei săptămâni pentru a le oferi fanilor o actualizare despre pielea ei. Potrivit lui Cheaves, el își evaluează rezultatele la „10/10”. Și a adăugat că „marele sale semne întunecate au dispărut”.

Ea a mai explicat, acum că „culoarea” ei „revine”, „hiperpigmentarea ei se estompează pe zi ce trece”. Cheaves a adăugat că „încă se vindecă, dar progresul este uimitor”.

Unii utilizatori ai rețelelor sociale au continuat să-și împărtășească părerile despre această problemă.

Cred că copilul are nevoie de o pauză de la implicarea în social media. Ea a supraexplicat totul și oamenii încă mai cred ce vor de la ea

După încă câteva tratamente va arăta ca Vybez Kartel

Nu văd asta ca o explicație, există oameni care evident îi urmăresc călătoria și sunt cu adevărat interesați de proces și ea doar se actualizează, aceasta este treaba ei.. Isuse!

Dă-i drumul🙄. Dacă ai făcut-o, dacă nu ai făcut-o, nu ai făcut-o. De ce să continuați să hrăniți ceea ce spun oameni la întâmplare de pe internet.

Alții pur și simplu au continuat să-și exprime neîncrederea că Cheaves i-a fost peeling chimic.

Gurl asta a fost o coaja buna!!! Care 🧐😂

Fată, am făcut tone de peelinguri chimice/microdermabraziune/resurfacing cu laser și încă sunt maro cărbune… albire!

O femeie, care a pretins că este un estetician autorizat, a împărtășit sfaturi pentru Cheaves și public pe rețelele de socializare.

De asemenea, UTILIZAȚI CREME DE SOLARE. Mai ales după ce pielea ta s-a vindecat după un peeling chimic. Hiperpigmentarea este naturală, toată lumea o are. Protecția solară nu este cea care o va face să dispară, dar vă va proteja pielea de soare, astfel încât pielea să se poată vindeca singură, în loc să lupte împotriva daunelor cauzate de razele. DA, SUNT O LICENȚĂ DE ESTEMATICIAN

Un alt medic estetician autorizat, pe nume Tiara Willis, a împărtășit și mai multe informații despre exfolierea exactă la care a suferit Cheaves. Willis a remarcat că, dacă această procedură specială de peelare chimică este „utilizată în exces”, poate permite unei persoane să-și lumineze cu succes pielea.

Reacția continuă și acuzațiile împotriva lui Jayda Cheaves

Un utilizator de Twitter a mers chiar atât de departe încât a capturat o captură de ecran a lui Cheaves în povestea sa de pe Instagram, cu camera mărită pe față.

Utilizatorii de Twitter au apelat la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși în continuare șocul față de tenul ei deschis.

Un utilizator de Twitter a împărtășit chiar și o declarație îndrăzneață despre motivul pentru care nu crede că Cheaves a avut un peeling chimic.

Înainte ca Cheaves să se apuce de povestea ei de pe Instagram, rapperul Saucy Santana a distribuit un tweet comentând reacțiile pe care le-a primit tânăra de 25 de ani.

Cheaves a folosit chiar și propria sa poveste de pe Instagram pentru a aborda pielea dură și forța necesare pentru a evita criticile ca influenț al rețelelor sociale.

De asemenea, ea s-a confruntat cu critici pe care le-a primit pentru un look și coafura pe care le-a arătat la un eveniment recent.

Mulți utilizatori de rețele sociale au împărtășit comentarii urâte despre tenul lui Cheaves, precum și despre disprețul lor față de peruca lui blondă.

Cine și-a făcut peruca nu are nevoie să nu mai facă nimic🗣️🗣️🥴

Comentariile sunt înjositoare. Nu aș sta niciodată online, lovind o altă femeie. Doar ciudat.

Nimeni nu urăște, asistăm literalmente la ruinarea feței lui 😫🤦🏾‍♀️

Cheaves a abordat inițial zvonurile de albire a pielii pe Instagram Live la începutul acestei luni

Jayda Cheaves a abordat inițial acuzațiile despre apariția ei pe Instagram Live la începutul acestei luni. Antreprenorul și influențatorul din rețelele sociale a declarat ferm că singurele proceduri pe care le-a avut pe față recent au fost peelingul chimic și îndepărtarea aluniței.

Pielea mea este încă foarte crudă. Încă folosesc toate cremele și alte chestii pentru a scăpa de primul strat de piele moartă. Pielea mea încă se decojește, așa că va arăta mult mai clar, deoarece au îndepărtat primul strat de piele…

Colegi de cameră, ce părere aveți despre această chestiune?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jen Shah a ordonat să finalizeze programul de sănătate mintală după condamnarea la închisoare

Videoclipul Ice Spice Films „In Ha Mood” după arestarea lui Lil Tjay