in

Heidi Montag o critică pe Lauren Conrad pentru că a tratat-o ​​ca pe un „câine”

Heidi Montag nu lasă multe nescrise despre relația ei cu Lauren Conrad.

Miercuri, 11 august, Heidi a apărut la Sună-i tatăl podcasturi. În timpul conversației, Heidi a explicat de ce nu se gândește la fostul ei Dealurile co-starul a făcut tot atâtea mișcări corecte ca ale lui Lauren Plaja Laguna frenetic Kristin Cavallari Terminat.

După gazdă podcast Alexandra Cooper a lăudat-o pe Lauren pentru că nu mai are faima „amestecată”, Heidi a răspuns: „Simt că Kristin, să fim sinceri, este cea mai de succes. Simt că Lauren pur și simplu nu a făcut-o așa cum ar fi trebuit. Ar trebui să fie Kylie [Jenner]. Era atât de bună la machiaj, încât ar fi trebuit să facă tutorialele. Dacă ar avea o echipă bună, ar fi miliardar. Ar fi o sută de milionar”.

Heidi a continuat: „Nu este deloc acolo unde ar fi trebuit să fie. Are o linie Kohl – minunată, orice ar fi. Dar ar trebui să aibă o sută de milioane – vă glumiți de mine? Cine primește acea promovare mare, acea faimă mare, asta mare motor în spatele lui.” ea, persoana iubită, asta și asta. Naratorul: nimeni nu are nici măcar spectacolul de narator. Kylie nu a avut un spectacol de narator. Ar trebui să fie atât de bogată.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prințul Harry și Meghan Markle îl sună pe radiodifuzorul Jeremy Clarkson

CJ Harris moare; Finalistul American Idol avea doar 31 de ani