in

Fostii Sean Penn și Robin Wright se reunesc public pentru prima dată în ultimii ani

Pune fostul în LAX.

Sean Penn Și Robin Wright care au fost căsătoriți din 1996 până în 2010, au fost fotografiați împreună pentru prima dată în ultimii ani, pe Aeroportul Internațional Los Angeles în weekend.

Penn purta pantaloni cargo, cizme și o jachetă și purta un rucsac pentru plimbare, în timp ce Wright a fost văzut în spatele lui purtând geanta, îmbrăcată în negru din cap până în picioare, cu rame negre asortate.

Cuplul își împărtășește copilul buncăr29 de ani si fiica dylan31 de ani, dar nu au mai fost văzuți împreună în public din 2017.

Reuniunea are loc la 9 luni după Ziua Steagului actorul și-a finalizat divorțul de Leila George după doi ani împreună și la 4 luni după Forrest Gump star a cerut divorțul de Clement Giraudet după patru ani de căsătorie.

Documente obtinute de E! Știrile afirmă că Penn și George au citat diferențe ireconciliabile drept motiv pentru despărțire.

„Există o femeie de care sunt atât de îndrăgostită, Leila George, pe care o văd zilnic acum, pentru că am distrus căsnicia”, a spus Penn pentru Hollywood autentic in aprilie. „Tehnic am fost căsătoriți un an, dar timp de cinci ani, am fost un tip foarte neglijent”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Avocații lui Kanye West vor un anunț în ziar care să-i spună că renunță la caz

Kyle Richards spune că Chrissy Teigen ar trebui să o înlocuiască pe Lisa Rinna la „RHOBH”