in

Cele mai bune 44 de vânzări ale MLK Weekend 2023: Kate Spade, Coach și altele

Ne plac aceste produse și sperăm că și vouă. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să obținem o mică parte din venitul din achizițiile dvs. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Noroc pentru un weekend lung! Probabil că aștepți cu nerăbdare să petreci timp cu familia și prietenii, desigur, dar este și un moment grozav pentru a face cumpărături. Există atât de multe vânzări grozave de weekend MLK care merită verificate. Nu numai că este un moment grozav pentru a cumpăra modă și frumusețe, dar există și oferte uimitoare pentru casă pentru electrocasnice, saltele, decor și orice altceva.

Tone de mărci oferă reduceri mari. Obțineți o reducere suplimentară de 40% la stilurile de reducere Kate Spade cu codul promoțional BIGDEAL. Economisiți până la 70% la lenjerie intimă, seturi coordonate, sutiene, chiloți și multe altele la Lounge Underwear. Economisiți 50% în timpul reducerii de iarnă pentru autocare. Cumpărați stiluri cu 75% reducere la Coach Outlet. Obțineți 60% reducere la sutiene, chiloți și multe altele la CUUP. Obțineți favoritele de iarnă pentru 79 USD și mai puțin de la marca Draper James de la Reese Witherspoon. Folosește codul TAKE25 pentru a economisi 25% pe tot site-ul la Good American By Khloe Kardashian și pentru a obține o reducere suplimentară de 40% la stiluri de reducere. Obțineți o reducere suplimentară de 75% la stilurile de vânzare J.Crew cu codul EPIC.

Sunt aproape prea multe vânzări pe care să le urmăriți, dar nu trebuie să vă faceți griji pentru că vă avem acoperit. Iată cele mai bune vânzări pentru cumpărături în acest weekend.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lil Tjay a fost arestată pentru posesie de arme în timpul filmărilor video Ice Spice

Deshaun Watson se împrietenește cu Jilly Anais, îmbrăcată în bikini, într-o vacanță tropicală