in

Căpitanul Sandy tocmai a concediat un membru al echipajului din cel de-al 10-lea sezon sub punte

unu Sub punți călătoria unui membru al echipajului este pe cale să fie întreruptă.

După mai multe avertismente despre etica sa în muncă și o luptă explozivă cu semeni înăbușiți Alissa Humbersezonul 10 tocană Mielul Camillus a fost concediat de căpitanul interimar Cască de nisip în episodul din 16 ianuarie din serialul Bravo.

Decizia a venit după Chief Stew Fraser Olender a fost nevoit să-l pedepsească încă o dată pe Camille pentru că încetinise munca.

„Nu știu câte șanse mai pot oferi”, a spus el într-o confesiune, adăugând ulterior: „Am speranță în oameni și nimeni nu a crezut în mine, niciodată, și am schimbat lucrurile pentru mine. . Așa că simt că aș putea vedea puțin din asta în toată lumea. Așa că îi voi oferi întotdeauna o altă șansă.”

Dar generozitatea lui s-a schimbat, totuși, când a surprins-o pe Camille bând cu o zi înainte de următorul lor charter, în timp ce restul echipajului se pregătea din greu.

— Nu bei la serviciu, Camille, îi spuse el. „Hai, iubito, nu este o vacanță. Asta e ridicol.”

„Văz-o pe Camille ieșind cu un pahar de șampanie de mărimea unei halbe”, a adăugat ea într-o confesiune, „doar să arate că într-adevăr nu există nicio grijă sau voință de a face treaba”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

CEO-ul Miss Universe spune că rezultatele conduse de terți neagă că concursul a fost fraudat

Machine Gun Kelly dezvăluie un tatuaj dramatic pe cap în timp ce își rade părul