in

Bilal Hazziez: Nu am încredere în Shaeeda să cumpere floricele, dar hai să facem un copil!

Pe parcursul Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna? Sezonul 7 Spune totul special Partea 3, un cuplu era într-un loc complet diferit.

Nu ne referim la Ed și Liz după despărțire. După cea de-a 11-a despărțire, nu este nimic nou.

Nu, vorbim despre Bilal Hazziez și Shaeeda Sween.

Dintr-o dată, și-au inversat planurile de viață de cuplu. În plus, au o problemă majoră de încredere. Oh, și apoi există o propunere?

Cu o seară înaintea celei de-a doua zi de filmări la această specială „Tell All”, în patru părți, Shaeeda s-a așezat cu Yara Zaya. Au abordat mai multe subiecte.

Între ei era planul pentru Ziua 2. Amândoi știau că Shaeeda și Bilal își vor avea rândul în lumina reflectoarelor.

Yara știa deja unele dintre problemele lor, inclusiv că Bilal era secret în privința finanțelor. Și Shaeeda i-a spus că va fi sinceră cu privire la dezacordurile lor în acea zonă.

În primul rând… vă amintiți acel ultimatum de 9 luni? Aceștia stabilesc că nu au ajuns încă la termen.

Totuși, cei doi recunosc că au încercat doar de câteva ori. Cu excepția unui noroc deosebit (bun sau rău, în funcție de intențiile cuplului), de obicei nu este suficient să concepi.

Distribuția și-a exprimat surprinderea față de deschiderea lui Bilal de a avea un copil. Părease ezitant, în cel mai bun caz, înainte.

Producția a jucat un clip nemaivăzut până acum din călătoria lor incomodă la un herborist pentru a cerceta posibilele ajutoare pentru fertilitate.

Cumva, comerciantul a îndreptat conversația către bărbăția lui Bilal. Înțelegem: este treaba vânzătorului să sugereze alte produse, în special pe cameră.

Spre supărarea oricui îl vizionează împreună cu părinții lor, acest lucru l-a făcut pe bărbat să-l întrebe pe Bilal (și Shaun să întrebe distribuția) dacă „au auzit de edge”. Incredibil, doar Andrei a recunoscut cunoașterea acestei practici sexuale obișnuite. Sau… suntem prea cronic online?

Apoi a venit revelația uluitoare: Bilal a venit să aibă un copil cu Shaeeda. Dar ea, așa cum a prezis anterior, este concentrată să se instaleze în noua ei viață în America.

Cu toate acestea, Shaeeda a explicat și că se simte îngrijorată. Cum se face? Pentru că Bilal nu pare să aibă încredere în ea. El refuză să-i spună ceva despre finanțele lor sau să deschidă un cont comun.

Cum poate avea un copil cu cineva care nu are încredere în ea? Yara, Jovi, Elizabeth și Andrei vorbesc cu toții despre conturile lor maritale comune și despre transparența financiară. Ceea ce face Bilal nu este normal.

Bilal a spus că a vrut să-i învețe cunoștințele financiare. El crede că cheltuiește bani prea repede. Dar în mod clar nu este persoana potrivită să o evalueze.

Majoritatea adulților sunt prea stânjeniți să introducă gustări de contrabandă într-un cinematograf. Cumpărați-le acolo sau plecați fără. Aparent, Bilal chiar refuză să cumpere floricele de porumb atunci când merg la cinema. Este un adult de succes, dar totuși ciupește atât de tare bănuți. ESTE slugărnicie.

Se poate înțelege că Bilal a crescut într-o categorie economică foarte diferită și se poate simți programat să refuze anumite cheltuieli. Dar Shaeeda nu ar trebui să plătească prețul pentru copilăria ei.

Cu insistența lui Bilal că vrea doar să-și educe soția, Yara intervine cu o întrebare: De ce crede că trebuie să „învețe” această femeie adultă?

Bilal observă că nu ești niciodată prea bătrân ca să înveți ceva. Hei, așa este! Dar el simte că ea nu apreciază eforturile lui de a o învăța.

Poate pentru că lecțiile lui se simt mai asemănătoare plângere de om cu o așteptare condescendentă că va fi de acord cu felul lui de a face lucrurile. Doar un gand!

Prietenul lui Bilal, Chris, care îl cunoaște încă din adolescență, se alătură Tell All. El crede că lecțiile lui Bilal sunt utile.

Dar ea începe repede să arunce steaguri roșii, începând prin a întreba „ce bărbat nu vrea să-și conducă familia?” Dacă primești vibrații de pilule roșii (sau ceva similar), acestea continuă să vină.

El se întoarce, insistând că „suptă pentru bărbați”. Și se ciocnește absolut cu prietena Shaeedei, care este controversată în sine.

Eutris denunță micromanagementul lui Bilal. Și Yara intervine cu sugestia că, hei, Bilal și Shaeeda ar putea să deschidă un cont comun și să-l închidă doar dacă Shaeeda cumva nu se poate descurca. Yara este sigură că se va descurca bine.

Prin urmare, Eutris observă că Bilal trebuie să comunice mai bine cu soția sa, mai degrabă ca un egal decât ca student sau copil. Shaeeda ar putea fi mai receptivă dacă arată respect.

Important este că mai multe persoane o numesc pe Eutris o „glumă” în care, pe tot parcursul sezonului, el a discutat despre Shaeeda să-și saboteze propriul control al nașterii pentru a obține ceea ce își dorește. Nu este distractiv și ar fi un lucru disprețuitor de făcut în viața reală.

Chiar dacă Bilal simte că nu poate avea încredere în Shaeeda pentru a decide dacă vrea să cumpere floricele, acum vrea să aibă un copil cu ea.

Propunerea lui la adresa ei, îngenunchând și prezentându-i un costum „Dacă crezi că sunt drăguț, ar trebui să o vezi pe mama mea”, este foarte prețioasă.

Scena Tell All a fost plină de aplauze. Yara chiar a plâns și a plâns într-un moment atât de dulce.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Reducere Ulta 24 de ore: 50% reducere la Peach & Lily și Skin Gym

Băiat surprins în video ținând o armă în apartamentul din Indiana. Complex