in

Austin Butler iese pe covorul roșu după moartea Lisei Marie Presley

Austin Butler continuă să onoreze viața și moștenirea Elvis Și Lisa Marie Presley.

Actorul, care l-a interpretat pe regele rock and roll-ului în filmul din 2022 Elvisa participat la Critics’ Choice Awards 2023 pe 15 ianuarie, unde a fost nominalizat pentru cel mai bun actor.

Austin, 31 de ani, a ieșit pe covorul roșu împreună cu regizorul Baz Luhrmann la trei zile după moartea fiicei lui Elvis, Lisa Marie, la vârsta de 54 de ani, în urma unei spitalizări bruște.

Duo-ul a făcut și o fotografie cu designerul de costume Catherine Martin. În cadrul evenimentului, Austin a împărtășit un moment cu Keegan-Michael Key si aplaudat ca Brendan Fraser a luat acasă premiul pentru cel mai bun actor.

Săptămâna trecută, Austin a participat la Globurile de Aur 2023 atât cu Lisa Marie, cât și cu mama ei Priscilla Presleymulțumindu-le în discursul său când a câștigat cel mai bun actor într-o dramă.

După ce Lisa Marie a murit brusc două zile mai târziu, A fost odată ca niciodată la Hollywood actorul a împărtășit o declarație despre pierderea uriașă, în timp ce își onorează fiica Riley Keough33 de ani și gemenii lui de 14 ani Harper Și Finley.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kyle Richards spune că Chrissy Teigen ar trebui să o înlocuiască pe Lisa Rinna la „RHOBH”

Lil Tjay a fost arestată pentru posesie de arme în timpul filmărilor video Ice Spice