in

Angela Deem se lasă răsfățată de producție după crizele de furie și fanii FUMĂ

Până acum, un lucru despre asta Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna? Special Tell All a fost evident.

Din păcate, nu ne referim doar la faptul că sezonul 7 are patru părți, dintre care una implică două zile de filmare. Ne referim la Angela Deem.

Infamul răufăcător al francizei a fost la îndemână trucurile lui obișnuite, inclusiv să țipe insulte la adresa colegilor săi de distribuție. Și grăbește-te de pe platou.

Dar producția îl tratează în continuare pe acest generator de probleme alimentat de furie ca pe o prințesă. Telespectatorii sunt bolnav este.

TLC și Sharp Entertainment au concediat logodnic de 90 de zile membrii din trecut. Uneori din motive întemeiate, alteori nu.

„Baby Girl” Lisa Hamme a părăsit franciza după scandalul ei N-word (mai mult de unul, de fapt). Geoffrey Paschel putrezește în închisoarea de care aparține – cu mult înainte de judecată, nu a primit o invitație la Tell All din sezonul său.

Pe de altă parte, producția a tăiat legăturile cu Larissa Lima după ce a filmat un stream live CamSoda, încălcând contractul. Aceasta acoperă un spectru destul de larg de comportamente.

Cu toate acestea în minte, să aruncăm o privire asupra comportamentului Angelei. În primul rând, întârzie cronic cu aceste Tell Alls.

Doar că nu este ceva ce spectatorii au observat. Îi place să urce pe scenă când toți ceilalți sunt deja așezați.

Își dorește atenția și colegii lui de distribuție au vorbit despre asta. Este o durere pentru ei să se descurce.

Angela nici măcar nu s-a așezat pe scena Tell All la început, a ieșit, făcându-și marea intrare clovnească.

Și apoi s-a lansat imediat într-o luptă aprinsă și aprigă, atacând nesolicitat pe Usman Umar.

Și-a întors rapid furia pe oricine îndrăznea să-i ceară să se așeze și să fie respectuos. Și anume, Yara Zaya.

După toate acestea, Angela a coborât cu furtună de pe scenă. Din nou, fără măcar să mă așez.

Ea a părăsit clădirea, rugându-i pe prietena ei Jen să o ducă înapoi la hotel. Cum se face? A decis să se enerveze fără motiv și, așa cum este întotdeauna cazul Angelei, a pus o problemă pentru toți ceilalți.

În cele din urmă, Angela s-a întors de parcă tot comportamentul ei ar fi fost normal sau acceptabil. Și uită-te la recepție:

Bloggerul Instagram @MerryPants a spus „tratamentul vedetă” pe care Angela Deem îl primește în ciuda comportamentului ei. (Credit imagine: Instagram)

După cum a subliniat bloggerul MerryPants pe Instagram, producția a făcut mai mult decât să o primească înapoi pe Angela cu brațele deschise.

Producătorii au fost, de asemenea, la îndemână pentru a-i oferi băutura și pentru a o ajuta să schimbe o pereche de pantofi cu alta.

Pe de o parte, înțelegem: totul este despre a ajuta la realizarea spectacolului. Dar pe de altă parte… se simte doar ca un tratament preferențial. Tratamentul pe care nu-l merită.

Un numar de logodnic de 90 de zile fanii și-au exprimat dezgustul că producția încă se adresează Angelei și egoului ei. Ei preferă ca spectacolul să o elibereze.

Bineînțeles, nu este vorba doar de șmecherile ei „Tell All”, ci purtarea proastă a Angelei are ani în urmă și include fapte greșite foarte grave.

Din păcate, bănuim că spectacolul nu o va lăsa să plece până când nu începe să fie mai puțin profitabilă. Comportamentul său respingător atrage privitori.Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Detalii despre Jennifer Lopez Unirea familiilor cu Ben Affleck

Todd și Julie Chrisley raportează închisori federale separate