in

Aflați de ce Jessica și Faye de la Below Deck Adventure se luptă

Uneori lucrurile nu merg întotdeauna conform planului.

O schimbare în meniul pentru oaspeți charter al zilei declanșează o luptă cu mâncare (sau ar trebui să spunem luptă cu mâncare?) între bucătar. Jessica Condi și tocană de cap Faye Clarke in MI! Previzualizare exclusivă a știrilor Aventura sub punteEpisodul din 17 ianuarie.

După ce le-a servit invitaților gustări cu fructe de mare, Jess vine cu ideea de a le face pizza cu turtă, pe care le iubesc. Singura persoană care nu este de acord este Faye, deoarece este în conflict cu planurile lor inițiale de a servi oaspeților o gustare odată ce se întorc pe barcă dintr-o excursie de o zi.

— Și apoi, pentru picnic? Faye o întreabă pe Jessica, la care bucătarul îi răspunde scurt: „Nu mă duc cu gustări. E o idee proastă”.

Răspunsul lui Jessica o lasă pe Faye doar cu mai multe întrebări decât răspunsuri, deoarece ea îi spune: „Am crezut că tocmai am discutat despre asta”.

„Acesta este ceea ce tocmai am discutat, dar eu curg, desigur”, spune Jessica. „Și curgerea naturală este că simt că le este foame, vor ceva acum, așa că le voi face pizza drăguță. Va fi minunat.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Băiat surprins în video ținând o armă în apartamentul din Indiana. Complex

Jen Shah a ordonat să finalizeze programul de sănătate mintală după condamnarea la închisoare