in

Starul Bachelor Australia reflectă asupra supraviețuirii unui cult

A Țara de licență Vedeta a făcut o verificare a realității când și-a dat seama că școala de yoga la care s-a înscris seamănă mai mult cu un cult, un cult sexual.

Ashleigh Freckletonun fost concurent de 28 de ani din actualul sezon al nouălea al Absolventa in Australia, și-a detaliat experiența într-un interviu cu grupul media de femei din Australia Mamamia, publicat săptămâna trecută. Vedeta de realitate, logopedă, a spus că s-a înscris la o școală de yoga din România, pe care nu a numit-o, la recomandarea unei prietene. Freckleton a spus acolo că i s-a spus să se dezbrace goală și a fost fotografiată și intervievată despre devotamentul ei față de guru al grupului.

Ea a spus pentru presa: „Chiar dacă corpul meu îmi spune că este greșit, îmi fac rușine să mă gândesc: „Este ego-ul tău. Trebuie să evoluezi spiritual. Trebuie să continui, să mergi mai departe”.

Freckleton a spus că femeile membre au fost încurajate să aibă intimitate una cu cealaltă. Ea a spus că au existat vizionări de pornografie mainstream, un eveniment de striptease promovat ca o activitate de abilitare a femeilor și o orgie care implică joc de urină, cu afirmații că urina este „încărcată cu energie spirituală”. Ea a spus că a refuzat să participe.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Charles Barkley îi apără pe polițiștii care au ucis-o pe Breonna Taylor și spune că oamenii de culoare ar trebui să tacă cu privire la subfinanțarea poliției

Protestatarii din Louisville au incendiat tribunalul după decizia Breonna Taylor (VIDEO)