in

Selena Gomez oferă un răspuns perfect la grozavurile de rușine corporale

Scuze, troli.

Dar nu o vei doborî pe Selena Gomez.

Actrița The Only Murders in the Building a strâns, din păcate, o mulțime de comentarii de rușine pe rețelele sociale după ce a pășit pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023 marți, 10 ianuarie.

Apoi a apărut pe Instagram Love împreună cu sora ei mai mică, Gracie Elliot Teefey, și s-a confruntat cu o creștere evidentă recentă în greutate.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – 10 IANUARIE: Selena Gomez participă la cea de-a 80-a ediție anuală a premiilor Globul de Aur la Beverly Hilton pe 10 ianuarie 2023 în Beverly Hills, California. (Fotografia de Jon Kopaloff/Getty Images)

„Sunt cam crescut acum pentru că m-am distrat în vacanță”, a spus ea, așa cum se vede într-un videoclip redistribuit pe TikTok, înainte de a-și întreba fratele: „Nu?”

Gracie a răspuns simplu: „Da”, după care Selena a început să râdă.

După cum puteți vedea mai sus, Gomez a făcut titluri la evenimentul menționat mai sus, purtand un design Valentino, care prezenta o rochie coloană din catifea, cu o fantă înaltă și mâneci bufante cu o trenă lungă.

Credem că a arătat frumos în ansamblu.

Spre meritul ei etern, Gomez a subliniat de multă vreme importanța pozitivității corpului.

Luna trecută, ea a răspuns sincer la o critică adusă corpului ei centrată în jurul despărțirii ei cu ani în urmă de Justin Bieber.

Într-un documentar Apple TV+ lansat anul trecut, cântăreața/actrița a aprofundat în continuare în istoria ei de lupte pentru sănătatea mintală.

Întotdeauna am admirat onestitatea ta în acest domeniu.

Între timp, în aprilie 2022, Gomez a spus că este judecată după aspectul ei.

„Așa că încerc să rămân subțire, dar m-am dus la Jack in the Box și am luat patru tacos, trei rulouri cu ouă, rondele de ceapă și un sandviș picant cu pui”, a spus ea pe TikTok.

„Dar sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oamenii încă se plâng: „Ești prea mic”. — Ești prea mare. „Acest lucru nu este bun.” „Meh meh meh meh.”

Criticilor săi le-a spus apoi:

„Târfa, sunt perfect așa cum sunt. Morala povestii? Buna ziua.”

Selena Gomez primește o atenție nedorită săptămâna aceasta. (Foto prin Getty)

Da, Selena.

Cu siguranță ești.

În mod similar, vedeta a fost sinceră cu privire la relația ei tumultoasă cu rețelele sociale de-a lungul anilor… chiar și a șters aplicații de pe telefonul ei în 2019, deoarece comentariile negative au lăsat-o „deprimată”.

Cu toate acestea, de atunci a re-descărcat aplicațiile, așa cum demonstrează recenta sa activitate pe Instagram și TikTok.

„Stai, spune-mi că m-am întors pe Instagram?” Gomez a subtitrat o postare recentă.

da

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmăriți-l pe Kendall Jenner și Khloe Kardashian cum se confruntă cu un oaspete nedorit

Damar Hamlin sărbătorește scorul de acasă în timp ce echipa își asigură o nouă victorie