in

Protestatarii din Louisville scandează „Arde-o!” După ce polițiștii care au ucis-o pe Breonna Taylor nu sunt acuzați pentru uciderea ei (VIDEO)

Protestatarii au ieșit pe străzile din Louisville după ce marele juriu din comitatul Jefferson și-a anunțat decizia de a acuza un singur ofițer, Brett Hankison, cu trei acuzații de periclitare arbitrară de gradul întâi… nu pentru uciderea Breonnei Taylor, ci pentru gloanțe care au primit. în apartamentele învecinate.

O pereche de videoclipuri apărute recent arată un grup de protestatari care descarcă scuturi, semne și alte provizii dintr-un camion Uhaul, în timp ce alte videoclipuri arată un grup mare de protestatari care mărșăluiesc pe stradă scandând „arde!” și „la naiba cu polițiștii ăia rasiști!”

Un alt videoclip arată protestatari care îi îndeamnă pe șoferi să nu încerce nici măcar să conducă pe străzile din centrul orașului. „Nimeni nu merge nicăieri astăzi”, se aude spunând.

Louisville a fost închis preventiv și starea de urgență a fost declarată înainte de anunțul de miercuri, deoarece autoritățile au prezis tulburări larg răspândite în oraș, similare protestelor care au izbucnit la nivel național din mai după moartea lui Taylor și uciderea lui George Floyd de către poliție.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andrew Callaghan postează un videoclip cu scuze ca răspuns la acuzații

Misty Copeland povestește cum a schimbat-o devenirea mamă