in

Protestatarii din Louisville au incendiat tribunalul după decizia Breonna Taylor (VIDEO)

Tulburările civile din Louisville se intensifică după ce un mare juriu a decis să nu acuze niciunul dintre ofițerii implicați în împușcarea Breonnei Taylor pentru uciderea ei.

Ca răspuns la decizie, protestatarii au ieșit în stradă și lucrurile au devenit violente foarte repede.

Pe fondul informațiilor potrivit cărora cel puțin doi ofițeri au fost uciși în timpul protestelor, au apărut imagini video în care protestatarii dând foc unui tribunal din Louisville și scandând „arde-o”, printre altele.

Departamentul de poliție al metroului Louisville a declarat stare de urgență cu doar câteva zile înainte de decizia de miercuri de a se pregăti pentru ceea ce se întâmplă în prezent în oraș.

Ferestrele tribunalului au fost, de asemenea, scânduri, iar un judecător a semnat un ordin de închidere a clădirii înaintea deciziei, așa că este probabil să nu fi fost pagube grave. Totuși, arată că oamenii s-au săturat de lege.

Miercuri după-amiază (23 septembrie), un judecător al marelui juriu din comitatul Jefferson a anunțat că Brett Hankison va fi singurul ofițer acuzat, nu de moartea Breonnei, ci pentru că focurile pe care le-a tras au trecut prin pereții apartamentului lui Taylor într-un apartament din apropiere și punând în pericol. viețile a trei persoane din interior.

Hankison a fost acuzat de trei capete de acuzare de punere în pericol, câte o captură pentru fiecare dintre ocupanții casei de lângă casa lui Taylor: o femeie însărcinată, soțul ei și fiul lor de 5 ani, toți adormiți. Nu au fost loviți de niciun gloanț.

Punerea în pericol Wanton, care poate fi denumită și „amenințare nesăbuită”, este o infracțiune de Clasa D în Kentucky, iar o condamnare poate duce la o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare și o amendă.

Cauțiunea lui Hankinson a fost stabilită la 15.000 de dolari.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul Bachelor Australia reflectă asupra supraviețuirii unui cult

Andrew Callaghan postează un videoclip cu scuze ca răspuns la acuzații