in

Personalul Waffle House și clienții se ceartă pentru telefonul confiscat

O ceartă violentă a izbucnit între angajați și clienți într-un Waffle House din cauza unui telefon mobil confiscat… și totul a fost surprins pe video care de atunci a devenit viral.

Cearta împărtășită pe Twitter în weekend a arătat un grup de clienți furiosi care cer personalului să returneze un telefon mobil pe care se pare că l-au ținut în spatele tejghelei.

„Sună la asta ca să putem plăti pentru asta și apoi poți pune pe acel telefon”, se auzea una dintre femei strigând, se auzea o femeie strigând.

Apoi s-a auzit un bărbat strigând: „Pot să-mi iau telefonul blestemat? Cineva?” înainte de a merge în spatele tejghelei într-o aparentă încercare de a recupera dispozitivul.

Băiatul este apoi reținut de doi angajați, dar îl lovește în mod repetat cu pumnii pe unul dintre membrii personalului.

Curând după aceea, ceilalți membri ai grupului bărbatului se alătură, declanșând o ceartă masivă între angajații Waffle House și clienți.

La un moment dat, în timp ce una dintre femeile din grup încearcă să smulgă telefonul din mâinile unui angajat, ea își smulge peruca și își dă vârful în jos, expunând ambii sâni.

În timp ce femeia continuă să lovească personalul Waffle House, ea spune: „Trebuie să plecăm! Avem cocaină, dă-ne telefonul! Dă-te jos, cățea!

Nu este clar de ce angajații Waffle House țineau telefoanele clienților și nici unde a avut loc incidentul, deși unii utilizatori ai rețelelor sociale au comentat că s-a întâmplat în Clarksville, Tennessee.

„Puteți conta întotdeauna pe Waffle House” a scris utilizatorul Twitter care a distribuit filmarea, care a avut aproape 3 milioane de vizualizări duminică după-amiază (20 septembrie).

CLICK AICI PENTRU A VIZI VIDEO

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

David Schwimmer stabilește recordul cu privire la zvonurile romance cu Jennifer Aniston

Janelle Monae întoarce capetele la Critics Choice Awards într-o rochie transparentă