in

Orlando Brown depune mărturie în biserică despre renunțarea la droguri și apelarea la Dumnezeu

Orlando Brown spune că a terminat cu drogurile și este gata să-și dea viața lui Dumnezeu.

Recent, au apărut imagini cu Orlando dând o mărturie la o biserică din Texas, spunând congregației că și-a schimbat viața după ce a intrat într-o spirală descendentă după ce a experimentat cu droguri.

Tânărul de 32 de ani a început prin a spune tuturor numele lui și a spus că l-ar putea recunoaște „dintr-o mică emisiune numită „That’s So Raven”.

El a continuat declarând că s-a implicat în droguri, inclusiv metamfetamină și că avea, de asemenea, o dependență nesănătoasă de internet.

„Am trecut prin multe, știi”, a spus Brown. „Am experimentat cu metamfetamina, cu buruiană. Nu știam ce fac. Am avut o dependență de internet. Tot felul de chestii.

Orlando a vorbit apoi despre cum sa schimbat viața lui după ce s-a alăturat bisericii și a mulțumit membrilor pentru că l-au acceptat pentru ceea ce este.

„Lodnica mea mi-a povestit despre acest loc și când am ajuns acolo a fost uimitor”, a explicat el. „M-am distrat de minune, acești frați m-au acceptat așa cum sunt”.

„Am o întreagă echipă de frați acum”, a adăugat el. „Biserica este minunată. Toți liderii sunt geniali, genii lor și oameni ai lui Dumnezeu”.

Brown, care a avut o luptă foarte publică cu drogurile și sănătatea sa mintală de-a lungul anilor, spune pentru The Christian Post că abia așteaptă să absolve Rise Discipleship, care este un program gratuit de recuperare a spitalului de șase luni, operat de Rise Church din Abilene. , Texas pentru bărbații care se luptă cu dependența, lipsa adăpostului și alte probleme.

Site-ul web Rise Discipleship explică: „Noi îi ajutăm nu numai pe cei care se luptă cu drogurile și alcoolul, ci și pe cei care se luptă cu depresia, anxietatea și gândurile de sinucidere. Fiecărui student RISE i se va oferi o bază biblică care va ajuta la construirea caracterului și la dezvoltarea leadershipului pentru a aborda viața într-o nouă lumină.

Brown a refuzat să facă un interviu extins în timpul călătoriei sale cu programul, dar a spus CP că este de așteptat să absolve în noiembrie și „cu siguranță a fost un proces grozav”.

Bătălia lui Brown cu drogurile a făcut titluri în februarie 2016, după ce a fost arestat în Torrance, California și acuzat de agresiune domestică, obstrucționare a justiției, deținere de droguri cu intenție de a vinde și deținere de contrabandă în închisoare după ce și-a bătut iubita în parcare. o secție de poliție.

Câteva luni mai târziu, el a lansat un videoclip bizar în care îl amenința pe Harvey Levin și îl acuză pe Raven Symone că și-a avortat copilul.

(FYI: Brown a fost arestat anterior în 2007, după ce a fost oprit pentru că a condus mașina unui prieten cu luminile stinse, iar poliția a găsit iarbă în vehicul. A fost arestat din nou în 2011 pentru DUI în timp ce iubita lui era însărcinată în mașină.)

Brown a fost arestat din nou în ianuarie 2018 în Barstow, California, în urma unei tulburări în familie în care Brown, iubita lui și mama iubitei sale au intrat într-o ceartă verbală care a devenit foarte aprinsă.

El și mama lui GF au fost amândoi luați în custodie după ce poliția a descoperit că ambii aveau mandate restante, Brown din cauza eșecului său de a se prezenta în instanță pentru cazul său din 2016.

După ce a fost eliberat din închisoarea Barstow, a avut din nou probleme juridice după ce nu s-a prezentat într-un proces programat în instanță și a scos un alt mandat de arestare. În cele din urmă, a fost arestat pe 13 aprilie 2018 de către vânătorii de recompense din Las Vegas, care l-au găsit ascuns în dulapul unui proprietar de casă privată.

Aproape două luni mai târziu, pe 5 iunie, Brown a fost arestat de poliția din Las Vegas la un hotel renumit pentru prostituție și vânzarea și consumul ilegal de droguri.

Poliția a spus că l-a găsit pe Brown pe acoperișul clădirii după ce camerele de securitate l-au arătat intrând în clădire fără permisiune.

În timpul percheziției, polițiștii l-au găsit în posesia de metamfetamine și o țeavă și, mai mult, au descoperit că avea încă un mandat de arestare nerezolvat în legătură cu o încărcare nerezolvată a bateriei la domiciliu.

El a fost acuzat de deținere de droguri, deținere de accesorii pentru droguri și rezistență la arestare. Fotografia lui a arătat noul său tatuaj pe piept al lui Raven Symone.

Câteva luni mai târziu, în septembrie 2018, prietenii și familia lui Brown au organizat o intervenție pentru a-l cere ajutor.

După o perioadă de două săptămâni în dezintoxicare, a fost văzut în octombrie plimbându-se desculț printr-un cartier întâmplător cu o cutie de vin.

În același an, Brown a făcut o apariție și la „Dr. Phil” făcând declarații care indicau o stare de spirit foarte nesănătoasă, inclusiv o afirmație scandaloasă că era fiul lui Michael Jackson și că numele său adevărat este „Orlando Brown Prince Michael Jackson”.

În ianuarie a acestui an, Brown a făcut o afirmație ciudată pe Instagram că Nick Cannon i-a făcut odată sex oral în timp ce se adresa unei femei. Cannon a negat afirmația, numind-o „al naibii de hilar!!!!” și îndemnând „sisteme de sprijin mai bune pentru tinerii noștri”.

„Am vizionat diverse videoclipuri cu acești frați tineri și tot ce văd este un strigăt de ajutor. Deci nu știu dacă există lideri adevărați sau oameni solidi în viața acestui tânăr, dar haideți să-l îmbrățișăm și să-l ținem în brațe, astfel încât să nu devină o altă victimă pierdută a acestor circumstanțe de la Hollywood”, a scris Cannon pe Instagram la acea vreme. .

În aprilie, Brown a susținut că Will Smith l-a violat când era copil și că Michael Jackson a pus la cale.

Dar acum că Brown l-a găsit pe Isus, cu ajutorul Rise Church, el este gata să lase totul în urmă și să trăiască pentru Hristos.

„Pot să-ți spun că sunt bine. Sunt în viață. Eram într-o poziție periculoasă și era tremurătoare, dar până la urmă tot ce pot să vă spun este că sunt bine, fac absolvirea și mă căsătoresc”, a spus ea.

Jubal Elrod, pe care Brown îl descrie drept „supraveghetorul casei”, spune că Brown a împlinit 180 de ani și este mândru de omul în care a devenit Brown.

„S-a schimbat complet. S-a apucat de asta ca în a treia săptămână, a lovit ca un bărbat. Acum el conduce lecțiile. De fapt, el supraveghează disciplina și îi învață pe alți frați cum să o depășească. Sunt super mândru de tine, omule, mândru de tine Orlando”, a spus Elrod joi la un eveniment de strângere de fonduri la domiciliu, care a fost transmis în direct pe Facebook și este același eveniment în care Brown și-a împărtășit mărturia.

Fondatorul și pastorul principal al Bisericii Rise, Ray Sandoval, a făcut ecou mândria lui Elrod pentru progresul lui Brown în program.

„Elevul meu Orlando Brown și-a dat mărturia la mitingul Rise Church for the Rise Home. Sunt mândru de tine, fratele meu”, a scris duminică Sandoval pe Twitter.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Misty Copeland povestește cum a schimbat-o devenirea mamă

David Schwimmer stabilește recordul cu privire la zvonurile romance cu Jennifer Aniston